Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor zonnepanelen, hier zitten namelijk vele voordelen aan verbonden. Zo is het duurzamer en op de langere termijn kan het je veel energiekosten schelen. Maar de zonnepanelen moeten natuurlijk ook geïnstalleerd worden en dit kan je het best laten doen door zonnepanelen installateurs.

Zonnepanelen installateurs bij Energie de Kempen

Bij Engergie de Kempen kan je bij aankoop van zonnepanelen, deze ook laten monteren door professionele en ervaren zonnepanelen installateurs. Je krijgt hierbij een gedetailleerde en vrijblijvende offerte, daarnaast bieden ze ook 100% ondersteuning aan. Als je de zonnepanelen door een van de zonnepanelen installateurs van Energie de Kempen laat installeren, dan voldoen de zonnepanelen aan alle vereisten die niet alleen lokaal, maar ook nationaal en zelfs internationaal worden opgelegd.

Over Energie de Kempen

Energie de Kempen staat voor Energie op maat voor de toekomst. Ze houden het volledige proces van begin tot eind in handen en zijn er om jou te helpen aan een beter een duurzamer milieu. Ze zijn er onder andere om zonnepanelen te laten plaatsen, laadpalen te laten plaatsen en slimme batterijen te integreren in huizen.

Waarom zonnepanelen?

De energiekosten zijn het afgelopen jaar sterk gestegen, daarom kiezen veel huishoudens voor slimmere oplossingen zoals bijvoorbeeld het laten monteren van zonnepanelen. Hiermee maak jij je woning klaar voor de toekomst en bespaar je op de lange termijn een hoop op je energierekening. Misschien denk je dat zonnepanelen een grote investering zijn, maar dit is een zeer rendabele investering, gemiddeld heb je dit namelijk in vijf tot zeven jaar terugverdiend. Met zonnepanelen kan je tot wel €900,- per jaar besparen op energiekosten. Daarnaast heb je bij Energie de Kempen ook nog 10 jaar installatiegarantie en 25 jaar all-in garantie op de zonnepanelen zelf. Ze werken met top merken waardoor de garantie gewaarborgd kan worden, denk bijvoorbeeld aan merken zoals LG, Hyundai en Sunpower.

Shares
Share This