Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

certificaten zonnepanelen

Certificaten voor zonnepanelen zijn een belangrijke factor om de kwaliteit te waarborgen. Ze geven inzicht onder welke omstandigheden zonnepanelen kunnen functioneren en aan welke normeringen ze voldoen.

certificaten zonnepanelen

Certificaten zonnepanelen uitgelegd

certificaten zonnepanelen zijn een vereiste voor zonnepaneel fabrikanten. De één heeft dan ook meer dan de andere fabrikant. Maar wat is nu de betekenis van dergelijke zonnepanelen certificaten. In het algemeen geldt hoe meer hoe beter.

OVE-Certificaat

OVE-Certificaat zonnepanelen zijn gecertificeerd in overeenkomst met de internationale normen IEC 61215 en IEC 61730. Het OVE certificaat geldt voor alle zonnepanelen. (monokristallijn, polykristallijn  Het addendum aan het OVE certificaat bevestigt dat  zonnepanelen bestand zijn tegen zoutnevel (IEC 61701).

EC conformiteitsverklaring

conformiteitsverklaring. Bevestigt dat de fotovoltaïsche zonnepanelen beantwoorden aan de Europese Richtlijn 2004/108/EC, betreffende elektromagnetisch compatibiliteit en de Europese Richtlijn 2006/95/EC, betreffende elektrisch materiaal bestemd voor gebruik binnen bepaalde spanningsgrenzen

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

MCS Certificaat

MCS Certificaat.Verplicht voor de Engelse (UK) markt. MCS is een in een internationaal erkend kwaliteitsgarantie schema dat aantoont dat de goedgekeurde producten voldoen aan strenge en geteste standaarden.

AS5033

De fotovoltaische zonnepanelen geinstalleerd in Australië, moeten gecertificeerd en goedgekeurd zijn in overeenstemming met AS/NZS5033. Ze moeten ook voldoen aan de IEC/EN61730 en IEC/EN61215 of/en IEC/EN61646 normen. Zonne-installaties boven 50 volt (open circuit) of 240 Wp moeten tegemoetkomen aan standaard Class A of IEC/EN61730. Klik voor een schriftelijke bevestiging of voer het trefwoord BISOL in op de site http://www.solaraccreditation.com.au Series: BISOL Premium Spectrum

ISO 9001 l ISO 14001 l OHSAS 18001

Tijdens iedere stap in het productieproces werkt O.a. BISOL Group, een toonaangevende Europese fabrikant van zonnepanelen, in overeenstemming met internationale standaarden zoals ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem), ISO 14001 (milieumanagementsysteem) en OHSAS 18001 ( gezondheids- en veiligheidsmanagementsystemen).

Ammoniakresistentie certificaat

Zonnepanelen zijn, volgens de IEC 62617 standaard, gecertificeerd voor bestendigheid tegen ammoniak corrosie.

ANSI/UL 1703 certificaat

ANSI/UL 1703 certificaat. Deze test betekend dat zonnepanelen succesvol de tests voor het behalen van het ANSI/UL 1703 certificaat doorstonden. Dit document bewijst dat zonnepanelen voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen voor de Amerikaanse en Canadese markt.

Recyclage

Recyclage. Fabrikanten lid van de non-profit organisatie PV Cycle. Ceres, garandeert dat alle zonnepanelen op het einde van hun levencyclus gerecycleerd worden.

Fabrieks-Inspectie-Certificaat

Fabrieks-Inspectie-Certificaat bevestigd dat zonnepanelen in lijn zijn met alle verplichtingen van de Italiaanse wetgeving voor het verkrijgen van het 10% hogere feed-in tarief in Italië. Dit certificaat bevestigd dat de productie plaatsvindt op EU grondgebied en specifieert de serienummers die duidelijk zichtbaar moeten vermeld staan op de achterzijde van het paneel en de oorsprong van het paneel garanderen.

Brandbestendigheidscertificaat

Brandbestendigheidscertificaat. Met dit certificaat krijgen zonnepanelen een Klasse 1 waardering toegewezen, wat staat voor de hoogste graad van brandweerstand op basis van de voor de Italiaanse markt verplichte standaard UNI 9177. Bovenstaande zonnepanelen certificaten zijn grotendeels ook geldig voor andere landen.

KIWA KEUR

In Nederland hebben we ook nog KIWA certificaten zonnepanelen. Dit is een door Nederland ontwikkeld certificaat. Kijk ook eens op beste zonnepanelen voor een overzicht de beste zonnepanelen. 

Shares
Share This