Zonnepanelen vergelijken

Groen vinkje Vrijblijvend en gratis

Groen vinkje Afhankelijk en objectief

Groen vinkje Snel en gemakkelijk

Groen vinkje Bespaar tot 40%!

 

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Zonnepanelen kopen?

Vergelijk zonnepanelen-bedrijven en bespaar tot 40% op de aanschaf van zonnepanelen!

Waarom vergelijken?

Groen vinkje Gratis en vrijblijvend

Groen vinkje Snel en gemakkelijk

Groen vinkje Bespaar tot 40 %

Groen vinkje Betrouwbare specialisten

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Het aantal zonnepanelen wat u nodig heeft is afhankelijk van uw energieverbruik.  In de tabel hieronder is te zien wat het gemiddelde energieverbruik is van huishoudens. Ook ziet u hoeveel zonnepanelen ze in totaal nodig hebben om in deze energiebehoefte te voorzien. Tevens is er te zien wat de gemiddelde prijzen van de zonnepanelen zijn en de gemiddelde besparing die de zonnepanelen opleveren. In deze tabel is te zien dat een gezin van 4 personen gemiddeld 4600 kWh gebruikt, wat neer komt op 22 zonnepanelen. De gemiddelde kosten, inclusief omvormers en installaties komt neer op €10.200. De gemiddelde besparing hierop is €1.055 per jaar.

Aantal-zonnepanelen

Indien uw zonnepanelen meer stroom opleveren dan u verbruikt, krijgt u hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding is verschillend per energiebedrijf en is gemiddeld 0,08 euro per kWh. Net zoals bij het vergelijken van een leverancier, kan het verstandig zijn om de voorwaarden te vergelijken van verschillende energiebedrijven.  Meer informatie hierover kunt u vinden bij “Zonnepanelen kopen

Wat zijn de afmetingen van zonnepanelen?

De afmetingen van zonnepanelen zijn afhankelijk van het soort dak dat u heeft.  Ieder dak is anders, ieder verbruik is anders, iedere portefeuille is anders. Op een plat dak is er 4m2 nodig per zonnepaneel, op een schuin dak kunnen de panelen naast elkaar en is 1,7 m2 voldoende. Het heeft geen zin om een paneel vlak naast een schoorsteen te zetten omdat er dan geen zon maar schaduw op de zonnepanelen komt. Wij adviseren om in overleg met een aangesloten zonnepaneelbedrijf  een schatting te maken hoeveel zonnepanelen op uw dak kunnen.

hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu offertes aan bij zonnepanelen specialisten!

Heb ik een omgevingsvergunning nodig?

Voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak heeft u in het algemeen geen omgevingsvergunning nodig. Indien u in het bezit bent van een monument, beschermd stadsgezicht of als u de zonnepanelen wilt plaatsen op een andere plaats dan uw dak is een vergunning wel noodzakelijk. Of een omgevingsvergunning nodig is kunt u vinden bij www.omgevingsloket.nl

hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Hiervoor moet u kijken naar uw energieverbruik en naar het aantal zonnepanelen er op uw dak passen.

Omgevingsvergunning zonnepanelen

Zonnepanelen kopen?

Vergelijk zonnepanelen-bedrijven en bespaar tot 40% op de aanschaf van zonnepanelen!

Waarom vergelijken?

Groen vinkje Gratis en vrijblijvend

Groen vinkje Snel en gemakkelijk

Groen vinkje Bespaar tot 40 %

Groen vinkje Betrouwbare specialisten

Shares
Share This