Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Bepaal zelf uw werkgebied

Groen-vinkje

  Gratis en vrijblijvend proefperiode

Groen-vinkje

  Geen opzegtermijn

Groen-vinkje

  Aanvragen direct in uw mailbox

 

Gratis & vrijblijvende proefperiode

Leads zonnepanelen kopen

Wilt u leads zonnepanelen kopen? Wij zijn een nieuwe vergelijkingswebsite die op zoek is naar zonnepanelen-bedrijven die aan willen sluiten bij 123zonnepanelenvergelijken.nl. Het verschil tussen ons en de concurrenten is dat wij de leads zelf van te voren bellen, waardoor u bijna altijd contact krijgt met deze persoon. Daarnaast filteren wij de leads waardoor u alleen aanvragen krijgt die passen bij uw bedrijf.

Wat houdt de proefperiode in?

Tijdens de proefperiode ontvangt u 8 aanvragen in uw mailbox. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Het enigste wat wij verwachten is dat u contact op neemt met de klant en na de proefperiode ons feedback geeft over onze website.

Na deze 8 aanvragen nemen wij contact met u op of u door wil gaan met 123zonnepanelenvergelijken.nl of dat onze samenwerking vanaf dan stopt.

Hoe gaat 123zonnepanelenvergelijken.nl te werk?

Wij fungeren als tussenpersoon tussen de koper en het zonnepanelenbedrijf.  De bezoeker op onze website kan eenvoudig verschillende offertes aanvragen bij bedrijven die actief zijn in hun regio.

De bezoeker krijgt bij een aanvraag tussen de 3 en 4 offertes toegestuurd. Voordat wij de offertes naar u sturen nemen wij contact op met de bezoeker om alvast de vragen te stellen die u nodig heeft als bedrijf.

Wat kunnen wij betekenen voor u als zonnepanelen bedrijf?

Wij zorgen ervoor dat onze website “123zonnepanelenvergelijken.nl” goed zichtbaar is via het internet. Dit wordt gedaan middels verschillende onlinemarketingkanalen. Door de onlinemarketingkanalen zo effectief mogelijk in te zetten proberen wij onze kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u als zonnepanelen bedrijf een relatief laag bedrag betaalt. Hierdoor krijgt u kwalitatief goede aanvragen tegen een relatief goede prijs. Daardoor kunt u uw tijd besteden aan het aanleggen van zonnepanelen en wij in het werven van klanten.

Waarom raden wij u aan zich aan te sluiten bij ons na de proefperiode?

–               U betaalt alleen voor afgenomen én goedgekeurde leads. Binnen 5 werkdagen na de aanvraag van een klant kunt u te allen                  tijden een aanvraag afkeuren, indien deze niet voldoet aan de afgesproken eisen.
–               Geen contractsduur. Dit betekent dat u kunt stoppen wanneer u wilt.
–               Vast aanspreekpunt binnen onze organisatie.
–               De eerst volgende stap wordt gedaan door ons. Hoe sneller de opvolging, hoe hoger de kans van slagen.
–               U bent degene die de klant uiteindelijk over de streep moet trekken met een telefoontje, een e-mail, adviesgesprek, een                      scherpe aanbieding etc. Dat is geheel aan u!
–               Alleen aanvragen uit uw werkgebied.
–               U ontvangt de gegevens van een zoekende koper uit uw omgeving direct in uw mailbox.
–               Gratis in te schrijven.

Wat zijn de kosten van de leads zonnepanelen kopen na de proefperiode?

Onderstaand staan de prijzen per lead:

0-50 leads € 14,25 (excl. Btw)
50-100 leads € 13,50 (excl. Btw)
100+ leads € 12,50 (excl. Btw)

Indien uw voorkeur gaat naar bijvoorbeeld 75 leads per maand (prijs van €13,50 per lead), en wij leveren u 40 leads, betaald u voor deze 40 leads alsnog € 13,50 per stuk (excl. Btw)

Al met al denken wij dat we met het bovenstaande een win-win situatie kunnen creëren voor zowel de bezoeker als voor u.

Inschrijven proefperiode

Shares
Share This