Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Zonnepanelen installatie

Een zonnepanelen installatie  is niet lastig en zelfs leuk om te doen. Je moet echter wel goed weten wat je doet en rekening houden met alle eisen van veiligheid en kwaliteit.
De zonnepanelen installatie bestaat uit 2 aspecten. Eerst worden de zonnepanelen op het dak bevestigd. Het bevestigen is iets wat in principe iedereen kan die geen hoogtevrees heeft. Let natuurlijk wel op de veiligheid. Het tweede aspect is het aansluiten van de panelen op het elektriciteitsnet. Dit is iets wat alleen een vakman kan. Wat u wel kan doen is de voorbereiding. Overleg goed met uw elektricien wat u kan doen.

zonnepanelen installatie

Wanneer een zonnepanelen installatie

Zonnepanelen installeren gebeurt voornamelijk met goed weer. Goed weer om zonnepanelen te plaatsen is droog weer en niet teveel wind. Regen kan leiden toch gladheid en is dus erg gevaarlijk. Daarnaast kan regen zorgen voor lekkages omdat bij het installeren bijvoorbeeld de dakpannen worden weggehaald. Teveel wind op het dak kan leiden tot gevaarlijke situaties. Omdat een zonnepaneel vrij groot en relatief licht is heeft de wind makkelijk vat op het paneel dus windkracht 4 á 5 is maximaal.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

Hoe zonnepanelen monteren

Afhankelijk van de opstelling en type dak is het van belang te weten wat er op uw dak past. Zonnepanelen kunnen landscape en portret gemonteerd worden, net als een foto. Ook een combinatie is mogelijk. Een goede voorbereiding en het nodige meetwerk is belangrijk. Zo voorkomt u extra werk en narigheid. Tip begin altijd met de hoogst gelegen panelen te plaatsen en werk je zelf niet klem.

Mocht het zonnepanelen installeren of montage niets voor u zijn kunnen onze aangesloten zonnepanelen bedrijven u helpen.

Shares
Share This