Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Serre zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen op de serre? Waarom zou u het niet doen als u het snel terug kunt verdienen? Sommige mensen maken de keuze ook om zo de serre terug te verdienen. De zonnepanelen die u op de serre laat plaatsen, of zelf plaatst, wekken energie op. Ze laten ook wat licht door en ze zijn ook zonwerend, genoeg voordelen dus om het te overwegen. De meeste mensen plaatsen een serre aan de zonkant van de woning, u kunt hier namelijk het hoogste rendement behalen.

serre zonnepanelen

Serre met zonnepanelen, de voordelen

Een serre met zonnepanelen zorgt voor een groot aantal voordelen. Om te beginnen wekken de zonnepanelen energie op, het enige wat u daarvoor hoeft te doen is zonnepanelen op uw serre te (laten) plaatsen en het proces kan diezelfde dag nog beginnen. De aanschafprijs heeft u snel terug verdiend, want u gaat zelf energie opwekken. Een ander bijkomend voordeel is dat de zonnepanelen op de serre ook zonwerend zijn en deels laten ze ook licht door. Nog een voordeel is dat de panelen in allerlei soorten glas verkrijgbaar zijn, zoals enkel, dubbel en driedubbel glas. Alle panelen kunnen op maat gemaakt worden, dus alleen maar ideaal voor u. Het is wel zo dat een serre met zonnepanelen meer geld kost, maar het verdient zichzelf wel snel terug.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

Kosten op een rijtje

Wat de kosten zijn van een serre met zonnepanelen, hangt af van een aantal factoren. Daarbij moet u denken aan het formaat van de serre, het materiaal dat gebruikt wordt en het soort dak waarvoor gekozen wordt. Hierbij geldt wel dat hoe groter de oppervlakte is van uw dak, hoe duurder de glazen platen met zonnepanelen zijn. Maar met een groter oppervlakte, kunt u wel meer energie opwekken en de kosten dus ook sneller terugverdienen. Het is ook van belang dat u goed kijkt naar het dak dat u wilt, past het bij uw serre? Als u een schuin dak heeft, kunt u bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen, maar dat kan ook bij een serre met een plat dak of met een punt dak. Het kan ook zijn dat u zelf af en toe de zon wilt voelen en dan kunt u voor een serre met een schuifdak kiezen.

 

kosten zonnepanelen serre

Mogelijkheden serre zonnepanelen

Het kan zijn dat de zonnepanelen zijn weggewerkt in het glas van het dak van uw serre. Maar toch kunt u eens goed kijken naar de materiaalsoort, wat is de uitstraling van de serre? Het ligt ook een beetje aan het type woning. Bij een jaren dertig woning kiest u bijvoorbeeld voor een gemetselde serre. Maar wilt u graag wat meer licht in de woning, dan is een glazen serre een betere keuze. Het maakt niet uit wat voor materiaal u kiest, want zonnepanelen passen altijd bij een serre.

Vraagt u daarom nu ook de zonnepanelen offertes aan, zodat u de kosten weet en daar uw voordeel mee kunt doen. Geld besparen kan zeker, wanneer u nu online de zonnepanelen gaat vergelijken.

 

 

Shares
Share This