Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen kunnen een prijzige investering zijn. Om een dergelijke aankoop te kunnen doen in Zoetermeer, zult u een beroep moeten doen op uw spaargeld of anders overwegen een lening te nemen. U kunt er echter wel zeker op vertrouwen dat u binnen enkele jaren uw investering uit hebt terugverdiend. U gaat namelijk gelijk na installatie al geld besparen op uw jaarlijkse energierekening. Doordat u zelf uw eigen stroom opwekt, kunt u voorzien in uw eigen energiebehoefte.

Zonnepanelen Zoetermeer

Investering terugverdienen

U hoeft steeds minder elektriciteit te vragen vanuit het reguliere energienetwerk, waardoor u hiervoor ook niet hoeft te betalen. Het geld dat u in zonnepanelen investeert, komt zo vanzelf weer naar u terug. U bespaart geld doordat u dit nu niet meer hoeft te betalen aan uw energieleverancier. Indien u voldoende eigen energie opwekt, hoeft u op den duur zelfs helemaal geen kosten meer op te brengen. Zonnepanelen kunnen u zo een aanzienlijke besparing opleveren.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Zoetermeer

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Salderen kan ook

Het kan zelfs zo lopen dat u meer energie zelf opwekt dan dat u zelf gebruikt. Op jaarbasis wordt dit verrekend met de energie die u mogelijk nog hebt ontvangen. Het teveel aan energie kunt u namelijk terug leveren aan de energieleverancier, waarbij het wordt afgestreept tegen energie die u hebt ontvangen in periodes die minder lucratief waren. Echter kan het ook zijn dat u op jaarbasis een overschot aan eigen energie hebt opgewekt. Ook dit kunt u terug leveren aan het reguliere energienetwerk en bovendien rekenen op een vergoeding. In plaats van dat u voor uw energierekening betaalt, wordt u dan betaalt voor de energie die u geleverd hebt.

offerte aanvragen bij een installateur

Terugverdientijd in acht houden

Voordat u echt geheel kunt genieten van uw besparing, zal deze eerst worden verrekend met de totaalprijs die u voor de investering hebt neergelegd. Hoe hoger echter de besparing, des te korter zal deze terugverdientijd uitvallen. Het is dan ook belangrijk om het zonnesysteem zo goed mogelijk te optimaliseren, dat u veel bruikbare energie kunt opwekken. De terugverdientijd berekent u door het totaalbedrag van de investering te delen door het bedrag van de jaarlijkse besparing te delen. Over het algemeen ligt de terugverdientijd tussen de 6 tot 9 jaar. Hoe goedkoper de aankoopsom uitvalt, des te sneller hebt u het bedrag terugverdient via de besparing.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Advies vragen via offerte

Om alle berekeningen duidelijk te krijgen, kunt u een offerte aanvragen bij uw zonnepanelen leveranciers. In een offerte staat precies wat de mogelijkheden zijn, welke materialen er gebruikt kunnen worden en hoe deze onderling met elkaar in werking treden. Ook kunt u zo precies zien welke kosten er gemoeid zijn voor elk onderdeel en hoeveel het gaan kosten om de zonnepanelen klaar voor gebruik op uw daken te monteren. Door meerdere offertes aan te vragen, kunt u deze met elkaar vergelijken en zien of er nog extra aandachtpunten zijn waar u meer over wilt weten. Het is een ideaal uitgangspunt om uw zoektocht naar de juiste zonnepanelen een stuk gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Offertes vraagt u online aan, maar u kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen met de zonnepanelen Zoetermeer leverancier naar keuze.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Zoetermeer

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This