Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Wijchen 

Wijchen is een gemeente in de provincie Gelderland. Steeds meer inwoners van deze gemeente tonen interesse in het overstappen op zonnepanelen. Op deze manier zijn ze zelfvoorzienend in hun eigen energieverbruik en kunnen ze profiteren van tal van voordelen die voortkomen uit deze duurzame vorm van energiewinning. Ook u kunt overstappen op zonnepanelen en profijt hebben van de besparingen die u hiermee op uw energierekening kunt verwachten.  Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op doordat de panelen zonlicht opvangen en dit omzetten in bruikbare energie. Dit kunt u gelijk gebruiken voor uw eigen woning en hoeft u niet opnieuw energie te ontvangen vanuit het reguliere energienetwerk.

Zonnepanelen Wijchen

Offerte opvragen

Wanneer u interesse hebt om over te stappen op zonne-energie, dan kunt u een offerte aanvragen bij zonnepanelen Wijchen leveranciers. Zij adviseren u graag over alles wat met zonnepanelen te maken heeft en kunnen u uitleggen wat er allemaal bij komt kijken. Er zijn veel details die aandacht vragen, wanneer u het beste uit uw zonnepanelen wilt halen. Verschillende factoren spelen een rol en voeren druk uit op de uiteindelijke opbrengst. Het is van belang om hier goed op in te springen en de zonnepanelen goed af te stemmen op de situatie waarin u deze wilt gaan plaatsen. Niet elk dak is hetzelfde en ook niet elk zonnepaneel is geschikt voor elke situatie. U doet er goed aan om hierover duidelijk inzicht te krijgen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Wijchen

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Opbrengst bepalen

Met de installatie van zonnepanelen gaat het voornamelijk natuurlijk om de opbrengst. U wilt zoveel mogelijk eigen energie opwekken voor eigen gebruik, zodat u minder hoeft te betalen voor energie die nog nodig is ten aanvulling vanuit het reguliere energienetwerk. U kunt op basis van uw energiebehoefte berekenen hoeveel opbrengst u nodig zult hebben om hierin tegemoet te komen. Wanneer u een energieverbruik van 4.100 kWh heeft, dan zult u rond de 20 zonnepanelen nodig hebben die elk een vermogen van 250 Wp kunnen opbrengen. U kunt er dan zeker van zijn dat u voldoende opbrengst kunt behalen.

offerte aanvragen bij een installateur

Besparing verkort terugverdientijd

Aangezien u rond de 4.100 kWh kunt behalen in opbrengst, kunt u tevens uitrekenen wat u jaarlijks zult besparen. U vermenigvuldigt de opbrengst met de actuele stroomprijs en ziet dan hoeveel u aan geld bespaart. Dit zal rond € 900,- zijn in het geval van een 3 persoons huishouden met een dergelijke opbrengst. Indien u € 9.100,- hebt betaald als investering, dan duurt het ongeveer 9 jaar voordat u deze kosten hebt terugverdiend. Als u korting weet te krijgen op het aankoopbedrag, zal ook de terugverdientijd korter worden.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Laat u adviseren

Aangezien er zoveel bij komt kijken, doet u er goed aan om advies in te winnen. Zonnepanelen leveranciers zijn geheel op de hoogte van alles wat bij zonnepanelen komt kijken en kunnen goed inschatten wat in uw specifieke situatie nodig is om de zonnepanelen optimaal te laten functioneren. Zij weten welke onderdelen horen bij het type zonnepaneel dat voor uw daken zal werken en kunnen u ook adviseren over de prijzen die u voor de zonnepanelen zult gaan betalen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Wijchen

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This