Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje   Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje   Bespaar tot 40%  

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Waalwijk 

Om te bepalen of u dak geschikt is in Waalwijk voor het plaatsen van zonnepanelen, kunt u een adviesgesprek aanvragen bij een zonnepanelen leverancier. Er zijn tal van elementen waarnaar gekeken zal moeten worden om vast te stellen of uw dak goed zonnepanelen kan dragen. Het is immers zonde om simpelweg op een dergelijk kostbare investering over te gaan, terwijl u mogelijk niet het meeste uit de zonnepanelen kunt halen. Dit is uiteraard wel waarnaar u streeft, dus u doet er goed aan om dit vooraf goed te bespreken.

Zonnepanelen Waalwijk

Locatie en ligging

Allereerst zal gekeken worden naar de ligging van het dak. Staat dit op het zuiden, noorden of eerder op het oosten of westen gericht? Dit maakt al een heel groot verschil, aangezien een dak dat gericht is op het noorden, lang niet zoveel helder zonlicht vangt als een dak op het zuiden. Wanneer u hierop dan uw zonnepanelen zou plaatsen, behaalt u al bij voorbaat minder rendement en kan het af te raden zijn om in dat geval hiervoor te kiezen. Ook is het doorslaggevend of u over een dak beschikt dat schuin is of eerder plat.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Waalwijk

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Hellingshoek voor zonnepanelen plat dak

Bij een schuin dak kunnen de zonnepanelen gelijk onder een bepaalde hoek geïnstalleerd worden en zullen ze meer zonlicht opvangen. Bij een plat dak kunt u de zonnepanelen niet neerleggen, maar moeten ze eveneens onder een hellingshoek geplaatst worden. Dit brengt weer een nieuwe set aandachtspunten met zich mee. U kunt dan waarschijnlijk minder zonnepanelen achter elkaar plaatsen, omdat de voorste een schaduw werpen op de zonnepanelen die erachter staan. Dit verlaagt wederom het rendement. Ook moet er voldoende wind langs de zonnepanelen kunnen waaien, om deze voldoende af te koelen.

offerte aanvragen bij een installateur

Zonnepanelen Waalwijk uitkiezen

Zodra is vastgesteld wat uw situatie is, kan bepaald worden hoeveel en welk type zonnepaneel u nodig zult hebben. Niet in elke situatie kunt u dezelfde zonnepanelen gebruiken, aangezien de omstandigheden bepalen wat u nodig hebt. Al het materiaal zal hierop zorgvuldig moeten worden afgestemd, zodat de functionaliteit optimaal kan worden ingesteld. U zult afhankelijk van uw situatie een omvormer en schakeling systeem moeten kiezen, waardoor het mogelijk wordt dat de zonnepanelen zoveel mogelijk energie opwekken. Met het juiste materiaal valt in te spelen op dagen dat er minder licht is of dat er genoeg stroom beschikbaar blijft, wanneer er schaduw optreedt of delen uitvallen.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Leverancier op bezoek

Voordat alles op een juiste wijze op elkaar kan worden afgestemd, komt de zonnepanelen leverancier bij u thuis langs om de situatie te verkennen.  Zo kunnen gelijk alle wensen en mogelijkheden worden besproken en ontvangt u een offerte waarin alles helder en overzichtelijk staat weergegeven. U hoort wat de kosten zijn van installatie en in hoeveel jaar u uw investering eruit zult hebben gehaald. Er wordt tevens een berekening gemaakt van de besparing die u op jaarbasis zult kunnen verwachten. Dit alles is terug te vinden in de offerte. U kunt zelfs meerdere offertes bij verschillende leveranciers aanvragen zodat u nog meer informatie krijgt en de kosten met elkaar kunt vergelijken. Zo wordt het extra gemakkelijk om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Waalwijk

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.
Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This