Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Vlaanderen

Ook in Vlaanderen besteed men aandacht aan duurzame energie, voor een beter milieu en klimaat. Door over te stappen op zonne-energie kunt u ook een bijdrage hierin leveren. Door middel van zonnepanelen wekt u op een groene manier schone energie op dat u gelijk kunt gebruiken voor uw eigen energiebehoefte in uw woning. U bent zo niet langer volledig afhankelijk van de energie die u van het reguliere energienetwerk ontvangt van uw leverancier in energie. U bepaalt zelf hoeveel energie u nodig hebt en stemt daar de zonnepanelen op af. Zo kunt u rekenen op een goede opbrengst die u op jaarbasis voorziet van alle energie die u nodig hebt. Dit levert u vervolgens een aantrekkelijke besparing op.

Zonnepanelen Vlaarderen

Opbouw van zonnesysteem Vlaanderen

Om zonnepanelen te installeren zult u de juiste onderdelen moeten bestellen en ervoor zorgen dat deze op een goede manier op elkaar zijn afgestemd. Zo zijn er de zonnepanelen zelf, waarbij u uit verschillende typen kunt kiezen. Verder is er een montagesysteem, een omvormer, een schakelsysteem en bekabeling nodig om de zonnepanelen verder op het dak te plaatsen en het proces van energie opwekken te optimaliseren. Door de onderdelen goed op elkaar te laten aansluiten, zorgt u ervoor dat de kansen op een hoog rendement worden vergroot. Elk paneel heeft een eigen vermogen om stroom op te wekken. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor meerdere panelen met een gemiddeld vermogen, of minder panelen met een hoger vermogen. In veel gevallen behaalt u alsnog een zo’n hoog mogelijk rendement.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Vlaanderen

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Goede oriëntatie, hoger rendement

Naast de onderdelen waaruit de zonnepanelen zijn opgebouwd, is het ook belangrijk om goed omstandigheden te evalueren waarin de panelen zullen worden geplaatst. Tal van factoren bepalen welk type zonnepanelen het handigst zijn en welke onderdelen daar vervolgens het beste bij passen. Als eerste dient u uiteraard te bepalen of uw dak wel geschikt is om een dergelijke investering lucratief te laten zijn. De oriëntatie is daarbij belangrijk. Staat uw dak naar het zuiden gericht, dan kunt u er zeker van zijn dat de zonnepanelen voldoende zonlicht kunnen opvangen. Met een oriëntatie naar het noorden loopt dit al eerder uit op een teleurstelling. Uiteraard vangen ze alsnog zonlicht, maar de omstandigheden zijn dan allerminst optimaal. U doet er beter aan de zonnepanelen naar het zuiden te richten of bij een plat dak te kiezen voor een afwisselend oost/west ligging.

offerte aanvragen bij een installateur

Uitwerking in offerte

Eén en ander kunt u terugvinden in een offerte. Hierin staat precies omschreven welke typen zonnepanelen beschikbaar zijn, wanneer deze het best kunnen worden ingezet, wat u kunt doen om het functioneren te optimaliseren en wat het u uiteindelijk zal opleveren aan rendement. U krijgt bovendien een overzicht van de kosten die voor de investering in rekening zullen worden gebracht, hoe hoog de besparing waarschijnlijk zal zijn die u kunt behalen en in hoeveel jaar u deze kosten er weer uit hebt terugverdiend. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Een offerte is de perfecte leidraad.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Vlaanderen

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This