Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Veenendaal

Woont u in Veenendaal en hebt u interesse in duurzame en milieubewuste energie, dan kunt u zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning. Door hiervoor te kiezen, kunt u helemaal zelf, of in ieder geval voor een groot gedeelte, zelf voorzien in uw eigen energiebehoefte. U hoeft niet langer meer energie te vragen uit het reguliere energienetwerk bij uw vertrouwde energieleverancier en evenmin betalen voor energie die u niet langer nodig hebt. U zorgt zelf dat u voldoende energie opwekt voor eigen gebruik. Dit levert u een aanzienlijke besparing op en dit zult u bemerken zodra u de jaarlijkse energierekening ontvangt. U zult namelijk aanzienlijk minder gaan betalen.

Zonnepanelen Veenendaal

Geschikt dakoppervlak

Om vast te stellen of u inderdaad zonnepanelen kunt plaatsen, zal eerst uw dak worden gecontroleerd. Er moet immers wel voldoende ruimte zijn om enkele zonnepanelen te plaatsen om enigszins in de buurt te komen van de beoogde hoeveelheid aan opbrengst dat u eruit wilt halen. Een zonnepaneel heeft een gemiddelde afmeting van rond de 1,5 m2 en u kunt berekenen hoeveel zonnepanelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. Doorgaans kunt u verwachten dat op een doorsnee dakoppervlak rond de 20 zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van uw energiebehoefte zal bekeken worden of een dergelijk aantal ook daadwerkelijk nodig zal zijn, of dat u mogelijk meer of juist minder zonnepanelen kunt kiezen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Veenendaal

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Investering in zonnepanelen Veenendaal

Indien u rond de 20 zonnepanelen verwacht te gaan plaatsen, dan betaalt u hiervoor ongeveer € 9.100,-.  Dit is een pittige investering en daarom is het belangrijk dat u vooraf goed op de hoogte bent van alle bijzonderheden die bij een installatie van zonnepanelen komen kijken. U wilt immers wel goede resultaten behalen, zodat de investering de moeite waard blijkt. Door vooraf te bepalen hoe hoog uw jaarlijkse energieverbruik is, kunt u berekenen hoeveel zonnepanelen u nodig hebt. Indien u minder ruimte hebt, zijn er nog tal van opties om voor een minder aantal te gaan. U zult dan zonnepanelen nodig hebben met een hoger vermogen. Afhankelijk van verschillende factoren zult u op een eindtotaal uitkomen dat weergeeft hoe groot de investering zal uitvallen.

Zonnepanelen opleveren Roosendaal

Investering terugverdienen

Aangezien u door de installatie van zonnepanelen gelijk begint met geld besparen op uw energierekening, komt de investering net zo snel weer naar u terug. Vanuit renteoogpunt hebt u zelfs meer voordeel dan wanneer u uw geld op een bank laat staan. Het geld dat u bespaart, bepaalt in hoeveel tijd u de kosten van installatie eruit terug zult hebben verdiend. Met 20 zonnepanelen kunt u rekenen op een besparing van rond de € 938,- per jaar. Bij een investering van € 9.100,- doet u er dan ongeveer 9 tot 10 jaar over om de kosten terug te verdienen. Daarna profiteert u nog meer van de besparingen. We spreken over een terugverdientijd voor de jaren waarin u de besparing tegen de investering afstreept.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Offertes: een goede keuze

Wilt u duidelijk inzicht in het gehele proces van installatie van zonnepanelen Veenendaal en goed advies rondom de kosten van uw investering, dan raden we u aan om verschillende offertes op te vragen. Hierin staat precies omschreven wat bij de installatie komt kijken en hoeveel u hiervoor kwijt bent.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Veenendaal

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This