Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

 Zonnepanelen Utrecht 

Veel inwoners van Utrecht zijn u al voorgegaan en kiezen voor zonnepanelen om zelf te voorzien in hun eigen energiebehoefte. Op deze manier draagt de gemeente bij aan een beter milieu, omdat er op duurzame wijze energie wordt opgewekt voor gebruik in eigen woning of pand. Ook u kunt hier deel van uitmaken, wanneer u overstapt op zonnepanelen. U bent dan niet langer afhankelijk van de energie die u geboden wordt door energieleveranciers en u zult bemerken dat u jaarlijkse energierekening snel omlaag gaat.

Zonnepanelen Utrecht

Vraag eerst een offerte aan

Om te voorkomen dat u helemaal zelf moet uitzoeken welke zonnepanelen het meest geschikt zullen zijn voor uw situatie en u het risico loopt om zomaar bij de eerste de beste leverancier gelijk een aankoop te doen zonder volledig op de hoogte te zijn van alles wat hierbij komt kijken, kunt u beter eerst een offerte aanvragen. Beter nog, u doet er goed aan om bij meerdere leveranciers offertes aan te vragen, zodat u de gegevens en informatie naast elkaar kunt leggen. Mogelijk ontdekt u zo nog veel meer en kunt u uw keuze beter afstemmen. Lang niet elk type zonnepaneel is gelijk ook even rendabel als een ander. Het hangt van tal van factoren af welk zonnepaneel het meeste rendement zal kunnen behalen. In een offerte wordt dit allemaal voor uw samengevat.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Utrecht.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Inhoud offertes zonnepanelen

Een goede offerte biedt u een duidelijk overzicht van de meer inhoudelijke bijkomstigheden met betrekking tot zonnepanelen, maar ook de praktische gegevens zoals een volledig kosteninschatting. Je vindt erin omschreven wat de totaalprijs zal zijn van de zonnepanelen naar keuze, hoeveel kosten u kunt verwachten voor aanschaf en installatie van de zonnepanelen en tevens hoeveel B.T.W. u betaalt. Daarnaast worden vaak nog rijkosten verrekend. Aangezien er verschillende opties mogelijk zijn in de keuze van zonnepanelen, zullen de kosten hiervoor afzonderlijk worden omschreven. Ook zal een berekening worden gemaakt van het uiteindelijke rendement dat u op basis van uw jaarlijkse energieverbruik kunt verwachten, zodra de zonnepanelen daadwerkelijk geplaatst zullen zijn.

Inhouf offerte zonnepanelen

Adviesgesprek als basis voor offerte

Om een offerte volledig af te kunnen stemmen op uw specifieke situatie, is het vaak mogelijk om tevens een adviesgesprek aan te vragen. De zonnepanelen Utrecht leverancier komt dan bij uw langs om te bepalen waar en hoe de zonnepanelen het beste geplaatst zullen kunnen worden. Afhankelijk van verscheidene factoren, zoals het type dak, i.e. plat of schuin en of dit veel of weinig schaduw vangt, zal bepaald worden welk type zonnepaneel gebruikt kan worden om een zo hoog rendement te kunnen behalen.  Zodra de leverancier goed inzicht heeft in uw situatie kan een duidelijke offerte worden opgesteld, waarmee u volledig juist geadviseerd kunt worden in de mogelijkheden en bijkomstige kosten. Zo weet u zeker dat u zonnepanelen koopt die u van voldoende energie kunnen voorzien.

Energieverbruik versus besparing

Afhankelijk van uw jaarlijkse energiebehoefte kunt u bepalen hoeveel kWh aan stroom u via de zonnepanelen nodig zult hebben. De opgewekte stroom rekent u vervolgens tegen de huidige actuele stroomprijs en is geeft u inzicht in de besparing die u op jaarbasis zult ontvangen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Utrecht.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This