Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Soest 

Wanneer u in Soest woont en overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, doet u er goed aan om bij verschillende leveranciers in uw regio informatie en offertes op te vragen. Er komt namelijk nog best veel bij kijken om de juiste zonnepanelen te vinden die in uw unieke situatie het beste rendement voor u zullen kunnen behalen. Het aanbod is daarbij ruim en veelzijdig en afhankelijk van de omstandigheden waarin u de zonnepanelen wilt plaatsen, valt te bepalen uit welke onderdelen uw nieuwe zonnesysteem het beste opgebouwd kan worden. Met zonnepanelen alleen komt u er namelijk niet. U zult u ook gedegen moeten verdiepen in alle bijkomstige benodigdheden die invloed hebben op het uiteindelijke functioneren van de zonnepanelen en de daaruit voortvloeiende jaarlijkse opbrengsten.

Zonnepanelen Soest

Zonnepanelen met hoog of laag rendement

Er zijn verschillende zonnepanelen in omloop. Enkele zijn van betere kwaliteit en zullen een hoger rendement kunnen genereren dan anderen. Daarbij zullen ze dan bij aanschaf eveneens iets hoger uitvallen. Deze zijn bij uitstek geschikt wanneer u over een kleiner dakoppervlak beschikt en dusdanig minder zonnepanelen kwijt kunt. U behaalt er uiteindelijk alsnog veel opbrengst mee. Ook vanuit esthetisch oogpunt kunnen deze meer tot de verbeelding spreken. Beschikt u over een ruimer dak, dan kunt u meerdere zonnepanelen plaatsen die minder duur zijn. Ook dan kun je alsnog een goed rendement behalen. Het is net wat je prettiger vindt en wat beter aansluit bij de omstandigheden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Soest

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Terugverdientijd verkorten

De aanschaf van zonnepanelen blijft hoe dan ook een pittige investering. Ondanks dat de prijzen in de loop der tijd flink zijn gedaald, moet het alsnog maar net financieel haalbaar zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om de kosten te verlagen en hiermee tevens de terugverdientijd te verkorten. De investering die u maakt, haalt u er in een x-tal jaren weer uit, doordat u bespaart op uw jaarlijkse energierekening. De hoeveelheid aan stroom die u zelfstandig opwekt en gebruikt, kunt u vermenigvuldigen met de actuele stroomprijs en vervolgens delen door het totaalbedrag van de investering. Zo wordt duidelijk wat de terugverdientijd is. Door middel van gezamenlijke aankopen van zonnepanelen of door andere kortingen kunt u deze terugverdientijd terugdringen naar een kortere periode.

terugverdientijd verkorten zonnepanelen

Energie bespaarlening voor zonnepanelen Soest

Wanneer u niet over voldoende eigen spaargeld beschikt om de initiële investering in zonnepanelen te bekostigen, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een energie bespaarlening. Dit is een regeling vanuit de overheid, in het leven geroepen om energiebesparende activiteiten mogelijk te maken. Hier valt de installatie van zonnepanelen ook onder. De lening is door de lage rente erg aantrekkelijk voor particuliere wooneigenaren. Er is door het Nationaal Energie Bespaarfonds rond de € 300 miljoen euro beschikbaar gesteld om dit via een energie bespaarlening effectief in te zetten ter bevordering van een beter milieu. Een dergelijke regeling geldt als een groene lening.

inhoud zonnepanelen offerte

Offertes aanvragen

Om voldoende informatie te krijgen over alle ins-and-outs over zonnepanelen, bijkomstige onderdelen, prijzen en bespaarmogelijkheden, kunt u het beste eerst een offerte aanvragen. En dan beter nog meerdere bij verschillende leveranciers, zodat u deze kunt vergelijken. Zo komt u op voldoende ideeën om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Soest

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This