Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Rotterdam 

Door middel van het opwekken van zonne-energie zet de gemeente Rotterdam zich in voor een schoner klimaat.  Hoe meer inwoners van Rotterdam overgaan tot het aanschaffen van zonnepanelen, des te meer duurzame energie er zal worden gewonnen. Dit is bevorderlijk voor een schoner milieu. Woont u in Rotterdam dan moedigt de gemeente u zeker aan om eveneens op zonnepanelen over te stappen. Er zijn al veel woningeigenaren voor u gegaan en velen zijn zeer te spreken over deze zelfvoorzienende bron aan energie. U kunt namelijk geheel of tenminste voor een aanzienlijk deel, zelfstandig voorzien in uw energiebehoefte en besparen op de jaarlijkse energierekening die u vanuit uw huidige energieleverancier ontvangt. Gelijk na installering gaat de besparing van start.

Zonnepanelen in Rotterdam

Voordeligere energie met zonnepanelen Rotterdam

De investering mag dan even groot zijn, de uiteindelijke besparing die u door de aanschaf van zonnepanelen kunt behalen, zal lucratief blijken. Alle energie die u via de zonnepanelen zelf kunt opwekken, hoeft u namelijk niet nogmaals te ontvangen uit het reguliere energienetwerk. En dus zal dit ook niet in rekening worden gebracht bij de eindberekening van uw energieverbruik. Mogelijk kunt u zelfs zelf energie terug leveren aan de energieleveranciers wanneer blijkt dat u na verrekening een overschot aan energie hebt opgewekt. Dit kunt u dan teruggeven via een proces dat salderen heet. Hiervoor kunt u tevens rekenen op een kleine vergoeding per kWh aan stroom. De energieleverancier betaalt u dan in plaats van andersom. Zo wordt het extra voordelig om energie te gebruiken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Rotterdam.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

B.T.W. terugvragen bij Belastingdienst

Ondanks dat u bij de aanschaf van zonnepanelen Rotterdam niet kunt rekenen op een subsidie vanuit de gemeente zelf, is er wel een regeling vanuit de overheid waarbij is bepaald dat u de B.T.W. op de aanschaf- en installatiekosten van zonnepanelen kunt terugvragen bij de Belastingdienst. Hierdoor kunt u toch rekenen op een aantrekkelijke korting van 21% en blijven de voordelen aantrekkelijk genoeg om tot een dergelijke duurzame investering over te gaan. In praktijk komt dit neer op een aanzienlijke korting op de uiteindelijke totaalprijs en bovendien verkort dit flink uw terugverdientermijn, waardoor de uiteindelijke besparing aan kosten vervroegd merkbaar zal zijn.

zonnepanelen Breda

Offertes voor overzicht

Om een helder inzicht te krijgen in het wel en wee van uw investering in zonnepanelen, kunt u verscheidene offertes aanvragen bij leveranciers in zonnepanelen. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen, waarbij de leverancier aan huis uw situatie bekijkt. Zo kan de offerte nog specifieker worden opgesteld, volgens uw wensen en verwachtingen en krijgt u een ruimer beeld van de mogelijkheden. Bovendien vindt u in offertes een bijkomstige kosteninschatting, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten en waar u aan moet denken om de investering tot een succes te maken. Alle factoren die een invloed kunnen hebben op het uiteindelijk rendement zullen in de offerte worden vermeld, zodat volledig helder wordt waarom bepaalde zonnepanelen het meest geschikt zullen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u rekenen op gedegen advies dat afgestemd is op uw wensen en doelstellingen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Eindhoven.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This