Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Leiden 

Zonnepanelen worden steeds populairder. Zo ook in Leiden. U kunt hiermee zelf uw eigen energie opwekken, zodat u minder hoeft te betalen voor uw energierekening. De kosten voor aanschaf van zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren enkel maar gedaald, waardoor het voor steeds meer mensen mogelijk wordt om de overstap naar dit nieuwe energiesysteem te maken. Niet langer bent u afhankelijk van de stroom die u vanuit energieleveranciers ontvangt. U voorziet helemaal zelf in uw eigen energiebehoefte. Hiervoor wilt u uiteraard wel zeker zijn dat u de juiste combinatie aan zonnepanelen en bijbehorende onderdelen aanschaft zodat deze optimaal voor u kunnen functioneren en het beoogde rendement helpen behalen, waar u naar streeft. Een offerte kan u hierin uitkomst bieden.

Zonnepanelen Leiden

Meerdere offertes aanvragen

Een offerte biedt inzicht in het grote aanbod aan zonnepanelen. Wanneer u zelf op onderzoek moet uitgaan, kunt u bepaalde aspecten gemakkelijk over het hoofd zien en dit kan nadelig zijn voor de uiteindelijke functionaliteit en opbrengst die met de zonnepanelen behaald gaat worden. Door bij verschillende leveranciers offertes aan te vragen, zult u telkens weer net even nieuwe dingen ontdekken en vallen de gegevens naast elkaar te leggen voor een duidelijke vergelijking. Zo ziet u wat de prijzen zijn en waaruit deze zijn opgebouwd. Ook kunt u zo vaststellen waar en hoe u de beste deal kunt afsluiten. Het kost al genoeg om op zonnepanelen over te stappen en u wilt onnodige aanvullende kosten vermijden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Leiden

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Aandachtspunten met invloeduitoefening

Lang niet altijd kunt u dezelfde zonnepanelen kiezen. Soms zijn de omstandigheden dusdanig dat u enkel voor een bepaald soort kunt kiezen, als u alsnog voldoende rendement wilt behalen. Zo dient u eerst te kijken naar het soort dak waarop u de zonnepanelen wilt plaatsen. Wanneer dit een klein dak is, kunt u hier minder zonnepanelen op kwijt en zult u eerder genoodzaakt zijn om duurdere zonnepanelen te kopen die echter wel een hoger rendement opleveren. Bij een ruimer dak kunt u kiezen voor iets voordeligere zonnepanelen. Ook is het belangrijk te bekijken of het dak voldoende zonlicht vangt en of er nergens objecten zijn die schaduw werpen op de zonnepanelen. Ook dit is nadelig voor de uiteindelijke opbrengst. Voldoende zonlicht, een schone omgeving en voldoende verkoeling helpt de zonnepanelen optimaal te functioneren.

aandachtspunten zonnepanelen

Belastingdienst biedt korting

Wanneer u de juiste zonnepanelen hebt gevonden en deze hebt afgestemd op omstandigheden in uw specifieke situatie, dan kunt u overgaan op een aankoop. Uiteraard is het prettig als u dan een offerte onder ogen krijgt die u ook op de hoogte stelt van eventuele kortingsmogelijkheden. Zo kunt u erop geattendeerd worden dat u 21% op de aankoopsom kunt terugvragen bij de Belastingdienst. U wordt tevens als ondernemer beschouwd en u zult daarom B.T.W. moeten betalen op de door u opgewekte stroom. Via de kleineondernemersregeling valt dit bedrag eveneens weer terug te vragen. Al met al hebt daardoor toch een redelijke besparing en wordt de overstap op zonnepanelen een stuk aantrekkelijker. Laat een goede offerte u hiervan op de hoogte brengen en informeer altijd bij uw zonnepanelen leverancier voor verdere mogelijkheden. 

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Leiden

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

 

 

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This