Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Hoorn 

Duurzaamheid staat voorop in Hoorn en daarom wordt het zeker aangemoedigd dat steeds meer inwoners van deze stad overstappen op het gebruik van zonnepanelen. Op steeds meer daken ziet u deze panelen verschijnen, waarbij u zelfstandig in uw eigen energiebehoefte kunt voldoen. Mogelijk is het u opgevallen dat hierin nog weleens verschillen zitten. Er zijn namelijk verscheidenen soorten zonnepanelen verkrijgbaar en u doet er goed aan om hierover informatie en advies in te winnen, zodat u de juiste zonnepanelen kiest voor uw situatie. Lang niet altijd zijn dezelfde soort zonnepanelen het meest lucratief. Dit hangt van vele factoren af. Hoe beter inzicht u hebt in hoe zonnepanelen werken en wat ervoor nodig is om deze optimaal voor u te laten werken.

Zonnepanelen Hoorn

Keuze uit verschillende zonnepanelen Hoorn

Zodra u op zonnepanelen overstapt, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Er zijn zowel verschillen in de opbouw van het materiaal waaruit de zonnepanelen zijn opgebouwd, als de hoeveelheid aan vermogen dat elk type kan genereren. U kunt kiezen uit zonnepanelen die zijn opgebouwd uit een enkel kristal. Deze heten monokristallijnen zonnepanelen. Over het algemeen hebben deze een hoger rendement en u hebt er daardoor minder van nodig. Ze zijn daarentegen wel iets duurder dan de polykristallijnen zonnepanelen. Deze beschikken over meerdere kristallen en zijn goedkoper in aanschafsprijs. Het rendement valt daarbij ook wat lager uit, maar dit type zonnepanelen is uitermate geschikt als u een ruim dakoppervlak hebt, waar u zonnepanelen op kunt plaatsen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Hoorn

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Oppervlakte bepalend voor zonnepanelen

De omvang van uw dakoppervlak is zeker een bepalend element voor het plaatsen van zonnepanelen. U moet namelijk wel voldoende zonnepanelen kunnen plaatsen om een bepaalde hoeveelheid aan rendement te behalen. Afhankelijk van uw jaarlijkse energieverbruik kunt u bepalen hoe hoog dit rendement dient te zijn. Vervolgens kunt u bepalen hoeveel zonnepanelen u hiervoor nodig hebt. Daarnaast moet uw dak geschikt zijn om een dergelijke hoeveelheid aan zonnepanelen te dragen. Bij een kleiner dak zult u dan eerder moeten kiezen voor zonnepanelen met een hoger vermogen en dan bent u wel wat duurder uit waarschijnlijk. Maar het rendement valt dan wel weer te behalen.

offerte aanvragen bij een installateur

Schuin dak of plat dak

Naast het oppervlak is het ook bepalend of u over een schuin dak of plat dak beschikt. Dit heeft ook een uitwerking op de werking van zonnepanelen en de hoeveelheid die u nodig zult hebben. Bij een schuin dak vangen de zonnepanelen vanzelf voldoende zonlicht. Bij een plat dak zullen deze onder een bepaalde hellingshoek geplaatst dienen te worden. Hierdoor kunt u echter wel weer minder zonnepanelen bij elkaar zetten.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Offertes aanvragen

Om duidelijkheid te verkrijgen, kunt u het beste offertes aanvragen bij zonnepanelen leveranciers, zodat zij u ten degen kunnen uitleggen wat de aandachtspunten zijn en waar u uw keuze op kunt baseren. Goed advies zorgt voor goede resultaten. U voorkomt dat u in het wilde weg zonnepanelen aanschaft die achteraf mogelijk niet rendabel blijken. Een offerte toont precies wat uw opties zijn en hoeveel dit zal gaan kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart overstappen op zonnepanelen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Hoorn

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This