Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje   Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje   Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje   Bespaar tot 40%  

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Helmond 

Wanneer u overweegt om zonnepanelen te plaatsen in Helmond, dan kunt u heel goed vooraf inschatten hoeveel dit u op jaarbasis zal opbrengen. De overstap naar zonnepanelen doet u immers niet zomaar. Het is een prijzige investering die u uiteindelijk wel veel kan bieden. Om het meeste uit zonnepanelen te halen, zult u uzelf vooraf goed moeten laten adviseren. U weet immers niet altijd hoe bepaalde situaties invloed uitoefenen op het uiteindelijke functioneren van uw zonnepanelen. Zonnepanelen leveranciers kunnen u hierbij echter uitstekend van dienst zijn.

Zonnepanelen Helmond

Bij het begin beginnen

Om vast te stellen hoeveel zonnepanelen u nodig zult hebben en welke hoeveelheid aan opbrengst deze zullen moeten gaan opbrengen, om in uw energiebehoefte tegemoet te komen, bepaalt u eerst uw jaarlijkse energieverbruik. Dit verschilt per huishouden en het is logisch dat een groot gezin meer verbruikt dan wanneer u maar als twee personen samenleeft. Het energieverbruik is een inschatting van de hoeveelheid aan opbrengst, uitgedrukt in kilowattuur, die u nodig zult hebben. Wanneer u in een huishouden van twee personen rond de 3.400 kWh nodig hebt, dan dienen de zonnepanelen gemiddeld een vermogen van rond de 4000 Wp te kunnen opbrengen op jaarbasis. Terugrekenend zult u dan zo’n 16 zonnepanelen van elk 250 Wp moeten installeren.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Helmond

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Besparing op jaarbasis

De kosten voor 16 zonnepanelen zullen rond de € 7.600,- bedragen. Wanneer u het totaalaantal aan kWh wat u per jaar kunt verkrijgen uit de zonnepanelen, vermenigvuldigt met de actuele stroomprijs van € 0,23, dan berekent u gelijk hoeveel geld u jaarlijks zult kunnen besparen op uw energierekening. Dit zal rond de € 800,- zijn. Dit is toch een aanzienlijke besparing. U wekt dit bedrag aan energie zelf op door zonnepanelen te gebruiken. De energie die u zelf opwekt, hoeft u namelijk niet meer opnieuw te ontvangen vanuit uw energieleverancier. U betaalt er daarom evenmin voor.

offerte aanvragen bij een installateur

Terugverdientijd

Zodra u weet hoeveel zonnepanelen u nodig hebt en hoeveel dit gaat kosten, kunt u naast na berekening van de besparing op jaarbasis, eveneens de terugverdientijd berekenen. Dit is de tijd waarin u de kosten van de investering voor zonnepanelen hebt terugverdient. Daarna begint de daadwerkelijke besparing. Voor de berekening neemt u het totaalbedrag dat u voor de investering hebt betaald en deelt hier het bedrag dat u jaarlijks bespaart door. Stel u betaalt € 7.600,- en hebt een jaarlijkse besparing van € 800,- dan is de terugverdientijd rond de 9 à 10 jaar.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Offerte brengt rust

Om door de bomen het bos te kunnen blijven zien en een dergelijke volledige berekening mogelijk te maken, doet u er goed aan om hierover advies te vragen bij zonnepanelen leveranciers. Zij kunnen een offerte opstellen waarin één en ander volledig kan worden omschreven en voorgelegd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. In een offerte staat precies beschreven hoe de installatie van zonnepanelen Helmond in werking gaat, welke materialen hiervoor gebruikt zullen gaan worden en hoeveel u hiervoor zult gaan betalen. U kunt naast een offerte ook gelijk een adviesgesprek aanvragen, zodat alles nog beter op uw situatie kan worden afgestemd.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Helmond

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.
Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This