Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Hellevoetsluis 

Zonnepanelen zijn steeds populairder aan het worden. Menig gemeente moedigt het gebruik van zonnepanelen door woningeigenaren dan ook aan, zo ook Hellevoetsluis. Steeds meer daken in deze gemeente tonen de plaatsing van zonnepanelen, waardoor de bewoners zelf hun eigen energie opwekken en hierdoor geen energie meer nodig hebben vanuit het reguliere netwerk. Dit bespaart op de energie die energieleveranciers moeten opwekken door middel van het aanboren van fossiele brandstoffen. Dit is uitermate belastend voor het milieu, dus hoe minder hiervan nodig is, hoe beter. U bewijst hiermee een goede dienst aan het milieu en bespaart bovendien zelf op uw energiekosten. Het is op verschillende wijzen zo een win-win situatie.

Zonnepanelen Hellevoetsluis

Besparing van energiekosten

Door zelfstandig uw eigen energie op te wekken, hebt u minder energie nodig en hoeft u als gevolg ook minder te betalen. De energie die u zelf kunt genereren, hoeft u niet meer te ontvangen vanuit het regulier energienetwerk. U betaalt hierdoor dan ook minder. Op jaarbasis komt u uit op een aanzienlijke besparing. In eerste instantie wordt deze besparing nog verrekend met het aankoopbedrag van uw investering in zonnepanelen. Daarna kunt u nog meer van uw besparing profiteren. Op basis van uw jaarlijkse energiebehoefte kunt u berekenen hoe hoog de besparing zal uitvallen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Hellevoetsluis

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Terugverdientijd zonnepanelen Hellevoetsluis berekenen

Zodra u in beeld krijgt wat de besparing op jaarbasis zal zijn, kunt u berekenen in hoeveel tijd u de kosten voor aanschaf van zonnepanelen er weer uit hebt terugverdiend. Bij een energiebehoefte van rond de 3.400 kWh per jaar, waarvoor u ongeveer 16 zonnepanelen nodig zult hebben om dit voor u op te wekken, levert u dit een besparing op van tegen de € 800,-. Indien uw investering zo’n € 7.600,- was, dan deelt u de € 800,- door dit bedrag. U komt dan uit op zo’n 9 à 10 jaar waarin uw besparing wordt verrekend met het aankoopbedrag. Dit is dan de terugverdientijd waarin u de zonnepanelen eruit kunt halen. Dit is op zich een prima tijd. Hoe hoger het rendement, des te meer kunt u deze tijd inkorten.

offerte aanvragen bij een installateur

Offertes voorzien van advies

Om alle kosten en bedragen voor besparing en terugverdientijd in beeld te krijgen, is het wijsheid om allereerst een offerte aan te vragen. Door meerdere offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers kunt u de prijzen en resultaten naast elkaar leggen en vergelijken. Hierdoor krijgt u meer inzicht en wordt het gemakkelijker om de juiste zonnepanelen uit te kiezen. Het is belangrijk dat uw investering zo lucratief mogelijk wordt en daarvoor dient u de zonnepanelen juist af te stemmen op de bijbehorende onderdelen. Ook zal gekeken moeten worden naar hoe de omstandigheden waarin de zonnepanelen worden geplaatst zoveel mogelijk kunnen worden geoptimaliseerd. Dit zal het rendement bevorderen en uiteindelijk behaalt u hierdoor de best mogelijke resultaten. En daar is het uiteraard allemaal voor te doen. Offertes laten u precies zien wat de mogelijkheden zijn en wat u hiervoor aan investering kwijt bent.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Hellevoetsluis

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This