Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Eindhoven 

Eindhoven heeft nog een lange weg te gaan als het gaat om duurzaamheid in het winnen van energie op milieubewuste wijze. Toch doet de gemeente er alles aan om hier verandering in te brengen, door het aanschaffen en installeren van zonnepanelen zorgvuldig te stimuleren. Het plaatsen van zonnepanelen draagt bij aan een beter milieu doordat de energie wordt opgewekt uit zonlicht. Zo hoeft er geen extra beroep op fossiele brandstoffen worden gedaan, zoals dit gangbaar is bij menig reguliere energieleverancier. Als particulier voorziet u gedeeltelijk of zelfs mogelijk geheel in uw eigen energiebehoefte en hoeft u geen energie meer te ontvangen vanuit het regulier energienetwerk. Hierdoor kunt u fiks op uw jaarlijkse energierekening besparen.

Zonnepanelen Amersfoort

Stimuleringslening voor verduurzaming

De gemeente Eindhoven heeft ten doel gesteld om per 2045 geheel energieneutraal te zijn, waardoor ze een investering voor zonnepanelen door wooneigenaren aanmoedigt. Hierdoor biedt de gemeente een stimuleringslening aan zodat de aanschaf van zonnepanelen voor inwoners van Eindhoven aantrekkelijker wordt. Het stelt menigeen in staat om tot een dergelijke investering over te gaan. U kunt via deze lening een minimumbedrag lenen van rond de € 2.500,-, met een maximumbedrag van € 15.000,- en deze lening boetevrij aflossen binnen 10 tot 15 jaar. De huidige rente op de stimuleringslening bedraagt 2% en gaat in op datum waarop de aanvraag is binnengekomen. Zo kunt u ook op de aanschaf van zonnepanelen over gaan, wanneer u niet voldoende spaargeld op de bank hebt staan.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Eindhoven.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Daken bepalen rendement

Zodra u het financiële aspect onder de loep hebt genomen, kunt u overgaan op het onderzoeken of het voor u mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen en welke zonnepanelen vervolgens het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Ondanks dat ongeveer 20% van alle woningen in Eindhoven uit flats of appartementen bestaat, waarop zonnepanelen minder goed kunnen worden geplaatst, blijkt toch het gros van de woningen wel goed zonnepanelen te kunnen dragen. Laat u vooraf informeren of er nog aanvullende regelgeving geldend is waarin de daken van uw woning mogelijk onderdeel zijn van een beschermd stadsgezicht. Als geen van deze factoren voor u opgaat, dan zijn uw daken ongetwijfeld geschikt voor zonnepanelen en kunt u zich verder verdiepen in de mogelijkheden en kan het uiteindelijke rendement worden berekend.

zonnepanelen Breda

De juiste zonnepanelen Eindhoven kiezen

Afhankelijk van het aantal zonuren dat de zonnepanelen op uw dak kunnen opvangen, zal de uiteindelijke opbrengst kunnen worden berekend. Hierbij dient u vast te stellen hoeveel schaduwvorming er op de zonnepanelen zal vallen. Dit is nadelig voor de hoeveelheid aan stroom dat daardoor zal kunnen worden opgewekt. Afhankelijk van deze factoren zijn er verschillende typen zonnepanelen waaruit u kunt kiezen om het voor ogen opgestelde gewenste rendement te kunnen behalen.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Offerte geeft uitsluitsel

Om op de hoogte te zijn van alle bijkomstige factoren en mogelijkheden, doet u er goed aan om bij verschillende leveranciers meerdere offertes aan te vragen, waarin alles staat uitgeschreven. Zo kunt u de offertes naast elkaar leggen en zien wat mogelijk is. Daarnaast zal duidelijk worden vermeld wat elk optie zal kosten.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Eindhoven.

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This