Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Delft

Zonnepanelen kunnen u een flinke besparing op uw energierekening opleveren in Delft. Door zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen wekt u namelijk zelf uw eigen stroom op. Deze stroom wordt door de zonnepanelen omgezet in bruikbare energie, die u gelijk kunt gebruiken voor het verwarmen van uw woning of uw elektrische apparatuur van stroom voorzien. U bent zo niet langer afhankelijk van reguliere stroom uit het energienetwerk dat doorgaans door energieleveranciers wordt aangeboden. Hiervoor wordt over het algemeen nog steeds een beroep gedaan op het aanboren van fossiele brandstoffen, wat schadelijk is voor het milieu. Met zonnepanelen zorgt u voor eigen duurzame en milieubewuste energie, dus dit is een positief aanvullende bijkomstigheid.

Zonnepanelen Delft

Aanmoediging vanuit Overheid

De overheid vindt dit een belangrijk gegeven en stimuleert daarom graag het gebruik van zonnepanelen. Wanneer u in Delft woont en overweegt om zonnepanelen te plaatsen, kan het een extra stimulans zijn om te weten dat u op de aanschafs- en installatiekosten 21% korting kunt krijgen. U kunt namelijk de B.T.W. van 21% terugvragen via de Belastingdienst. Dit is toch een aardig bedrag waarin u tegemoet gekomen wordt en dit maakt het mogelijk nog aantrekkelijker voor u om in duurzame energie te investeren. Eventuele B.T.W. die u op de opgewekte stroom zult moeten betalen, kunt u ook terugvragen via de kleineondernemersregeling. Zo kunt u enkel profiteren van het voorzien in uw eigen energie.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Delft

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Directe besparing

Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, begint u gelijk te besparen op uw energierekening. Alles wat u zelf aan stroom opwekt, hoeft u niet meer te ontvangen en dus ook niet voor te betalen. Doordat u minder elektriciteit ontvangt vanuit het energienetwerk, zal ook uw eindrekening lager uitvallen. Mogelijk zijn er zelfs periodes in het jaar waarin u meer energie opwekt, dan dat u gebruikt. In dat geval kunt u energie terug leveren aan de energieleverancier en zo nog meer besparen op uw energierekening. Indien aan het einde van het jaar blijkt dat u zelfs meer hebt opgewekt dan dat u hebt ontvangen, dan krijgt u voor dit overschot aan energie een vergoeding zodra dit is terug geleverd aan de leverancier. Zij betalen u dan voor de stroom die u aan hen geeft.

Zonnepanelen opleveren Roosendaal

Zonnepanelen Delft goed installeren

Om een dergelijk gunstig rendement te behalen, is het belangrijk dat u de juiste zonnepanelen uitkiest. Er is tal van keuze hierin beschikbaar, echter zal niet elke combinatie aan zonnepanelen en aanvullend materiaal onder alle omstandigheden een even hoog rendement opleveren. Omgeving, dus elementen van buitenaf, speelt een even grote rol in het bepalen welke zonnepanelen u kunt nemen. U zult moeten bepalen of uw dak geschikt is en hoe de zonnepanelen geplaatst gaan worden. Ook moet er gelet worden of de zonnepanelen voldoende zonlicht kunnen opvangen. Schaduwvorming kan namelijk nadelig zijn voor de opbrengst.

invloed op zonnepanelen opbrengsten

Offertes als raadmiddel

Om duidelijk in beeld te krijgen welke zonnepanelen voor uw situatie het beste gaan werken, kunt u een offerte aanvragen. Hierin staat vermeld wat de mogelijkheden zijn, hoe u het hoogste rendement ermee kunt behalen en wat u voor uw investering gaan betalen. Zo heeft u overzichtelijk alle informatie bij de hand en kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Delft

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This