Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Brabant 

Brabant investeert volop in duurzaamheid en stimuleert haar inwoners dan ook tot het aanschaffen van zonnepanelen. Door zonnepanelen te plaatsen op het dak van uw woning wekt u duurzame energie op uit zonlicht. Dit is dagelijks vrij verkrijgbaar en is minder schadelijk voor het milieu dan de reguliere energiewinning waar mening energieleverancier vooralsnog gebruik van maakt. Hiervoor wordt een beroep gedaan op winning van energie door gebruik van fossiele brandstoffen, wat een grotere aanslag pleegt op het milieu. Hoe meer mensen overstappen op zonnepanelen, hoe minder energie er nog vanuit de reguliere energiewinning hoeft worden gehaald.

Zonnepanelen Breda

Besparing berekenen

U wilt uiteraard wel een hoge opbrengst aan stroom behalen wanneer u overstapt op zonnepanelen. U voorziet immers zelf in uw eigen energiebehoefte en hoe meer energie u zelf opwekt, des te minder hoeft u nog te ontvangen vanuit het reguliere energienetwerk. U kunt aan de hand van de gegevens van uw jaarlijkse energieverbruik bekijken hoeveel zonnepanelen u nodig hebt om de gewenste opbrengst te behalen. Hieruit volgt een besparing, die bepaalt in hoeveel jaar u de investering eruit zult hebben gehaald. Deze gegevens kunt u als volgt berekenen: om een opbrengst van 4.600 kWh te behalen op jaarbasis hebt u rond de 22 zonnepanelen nodig. Om de besparing te berekenen, vermenigvuldigt u de opbrengst met de huidige stroomprijs van € 0,23. Het bedrag dat hieruit voortkomt, is wat u jaarlijks bespaart op uw energierekening, namelijk € 1.058,-.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Brabant

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Terugverdientijd berekenen

Nu u deze gegevens hebt verkregen, kunt u eveneens berekenen in hoeveel jaar u het bedrag van de investering eruit kunt halen. U neemt de totaalprijs van de investering, wat bij 22 zonnepanelen rond de € 10.200,- bedraagt en deelt hierdoor het bedrag van de jaarlijkse besparing. € 10.200 – € 1.058 = 9,6 jaar. U zult er dus rond de 9 à 10 jaar over doen, alvorens u de kosten van de investering hebt terugverdiend. Daarna hebt u enkel nog maar profijt van de besparing.

zonnepanelen Breda

Hoeveelheid zonnepanelen

De hoeveelheid aan zonnepanelen Brabant dat u nodig zult hebben, hangt helemaal af van wat uw energiebehoefte is. Een groter huishouden zal meer verbruiken dan een gezin van twee personen. U zult dan meer of minder zonnepanelen nodig hebben om een bepaalde hoeveelheid aan opbrengst te kunnen genereren. Daarentegen hangt het ook af van enkele omgevingsfactoren hoeveel zonnepanelen u kwijt kunt op het dak van uw woning. Bij een klein dakoppervlak kunt u minder zonnepanelen aanschaffen. Toch zijn ook dan nog tal van opties beschikbaar om het rendement te verhogen.

Subsidie zonnepaneel

Zoek niet verder, vraag een offerte aan

Wilt u precies weten waar u allemaal aan moet denken, zodra u besluit over te stappen op zonnepanelen, dan is het verstandig om advies in te winnen bij zonnepanelen leveranciers. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en weten precies wat in uw specifieke situatie het beste zal werken. U kunt een offerte aanvragen waarin ze alle aandachtspunten en kosten duidelijk voor u kunnen omschrijven. Voorkom zo onnodig lang zoeken. Een offerte helpt u bij het uitkiezen van de juiste zonnepanelen.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Brabant

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This