Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Apeldoorn

Ook in Apeldoorn stappen steeds meer wooneigenaren over op duurzame energie die verkrijgbaar is via de installatie van zonnepanelen. Deze vorm van energiewinning wordt ook telkens lucratiever doordat de aanschafskosten van zonnepaneel installaties flink gedaald is over de jaren heen. Daarbij komt dat er een behoorlijk aantrekkelijk rendement te behalen valt, waardoor een investering in zonnepanelen zeker de moeite waard is. U doet er zeker goed aan uzelf in de mogelijkheden te verdiepen en te bekijken wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen.

Zonnepanelen Apeldoorn

Subsidies vanuit overheid

Als particulier kunt u als inwoner van Apeldoorn tevens aantrekkelijke subsidies krijgen vanuit de overheid om de aanschaf van zonnepanelen eerder mogelijk en financieel haalbaar te maken. U kunt tot 15% van uw aankoopbedrag terugkrijgen, waarbij het maximale bedrag tot wel € 650,- kan bedragen. Daarnaast kunt u nog 21% korting op de materiaal- en installatiekosten terugvragen bij de Belastingdienst. Ook dit helpt om de kosten te drukken. De B.T.W. die u zelf betaalt over de opgewekte stroom, kunt u terugvragen via de kleineondernemersregeling, omdat het bedrag te laag zal zijn om te worden gevorderd. Al deze opties zijn bedoeld om de aanschaf van zonnepanelen Apeldoorn te stimuleren en het ook voor u mogelijk te maken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Apeldoorn

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Salderen in Apeldoorn

Zoals genoemd krijgt u te maken met het betalen van B.T.W. over de energie die u zelf opwekt. Op zonnige dagen kan het voorkomen dat u meer kilowattuur aan stroom opwekt dan dat u voor eigen gebruik nodig zult hebben. Deze energie wordt dan vanzelf terug geleverd aan het elektriciteitsnetwerk in Apeldoorn. De energie die u dan zelf hier vanuit nodig zult hebben, wordt dan weggestreept tegen het overschot aan energie dat u hebt terug geleverd. Zo betaalt u niet opnieuw voor energie die u eigenlijk al had verkregen via de zonnepanelen. Dit heet salderen. Wanneer u meer overschot hebt dan dat u ontvangt vanuit de leverancier, ontvangt u een vergoeding. Zo verdient u nog meer aan het zelfvoorzienend opwekken van stroom.

Zonnepanelen en salderen

Prijs bepalen via offerte

Op verscheidene manieren kunnen zonnepanelen u geld besparen dan wel opleveren. Ondanks dat het een redelijke investering is om zonnepanelen te installeren, zult u er snel profijt en voordeel uit behalen. Om de juiste voordelen te vinden en zonnepanelen te kiezen die u het gewenste rendement gaan opleveren waarnaar u verlangt, kunt u een offerte aanvragen. Hierin staat alles vermeld wat u over zonnepanelen moet weten en krijgt u gelijk inzicht in de kosten die met elk mogelijk scenario bemoeid zijn. Niet elk type zonnepaneel zal te allen tijde eenzelfde rendement kunnen behalen namelijk. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Een zonnepanelen leverancier kan u hierover in een offerte volledig advies in bieden.

offerte zonnepanelen

Stappenplan voor zonnepanelen Apeldoorn

Wanneer u zonnepanelen aanschaft, bepaal dan eerst hoeveel energieverbruik u jaarlijks hebt. Zo kunt u inschatten hoeveel kilowattuur aan stroom u wilt gaan opwekken en hoeveel zonnepanelen hiervoor nodig zijn. Vervolgens kunt u op basis daarvan berekenen hoeveel besparing deze u opleveren en hoe lang u erover doet voor de investering is terugverdiend. Een offerte dient dit alles te omschrijven.

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Apeldoorn

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This