Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

aantal zonnepanelen klanten

251 klanten

Aantal besparingen zonnepanelen

€10.000 besparingen

Aantal bedrijven die mee doen

30 + bedrijven

Zonnepanelen Amsterdam

Amsterdam moedigt haar inwoners graag aan in het overstappen naar zonne-energie. Door zonnepanelen te installeren op woningen en bedrijven wordt duurzame energie opgewekt, waarbij weinig beroep wordt gedaan op fossiele brandstoffen. Alle energie kan immers worden opgewekt uit zonlicht en gelijk voor eigen gebruik worden ingezet. Energie hoeft zo niet langer over lange afstanden te worden vervoerd. Ook dit is heilzaam voor het behoud van milieu en klimaat. De gemeente Amsterdam ziet dan ook graag meer inwoners deze overstap maken.

Zonnepanelen Amsterdam

Leningen en fondsen

Om de aanschaf van zonnepanelen voor iedereen mogelijk te maken, biedt de gemeente Amsterdam enkele leningen aan die een dergelijke keuze moeten stimuleren. U kunt zo gebruik maken van een energielening. Deze geldt voor woningen en ook kleiner verhuurders in Amsterdam. U kunt de lening inzetten voor een investering in zonnepanelen met als doel het opwekken van duurzame energie en het behalen van een aanzienlijke besparing van energie. U kunt hierin rekenen op een aantrekkelijk lage rente. Als bewoner van Amsterdam kunt u ook een gezamenlijk project opzetten en gebruik maken van een duurzaamheidsfonds om de investering mogelijk te maken.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes in Amsterdam

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Korting via de Belastingdienst

Als particulier kunt u ook via de Belastingdienst tot 21% korting ontvangen door de B.T.W. op de aanschaf- en installatiekosten terug te vragen. Dit scheelt toch ook aanzienlijk op de uiteindelijke totaalkosten, waardoor het extra aanlokkelijk wordt om een dergelijke duurzame investering te doen. U krijgt zo toch bijna een kwart van alle kosten terug. U moet waarschijnlijk wel ook B.T.W. betalen over de opgewekte stroom, echter zal dit bedrag dusdanig klein uitvallen dat u dit wederom kunt terugvragen via de kleineondernemersregeling. Daarna vervalt deze B.T.W., wanneer u voldoende eigen stroom opwekt

korting zonnepanelen Amsterdam

Terugverdientijd versus besparing

Zodra u zonnepanelen Amsterdam plaatst, zult u gelijk profijt hebben van de opbrengst. U gaat immers gelijk besparen op de energierekening. Vooraf hebt u vastgesteld hoeveel kWh aan stroom u nodig hebt om te voldoen aan de jaarlijkse energiebehoefte. Het aantal zonnepanelen dat nodig is om aan deze hoeveelheid te voldoen, is hierop afgestemd. De daadwerkelijke hoeveelheid aan stroom, uitgedrukt in kWh, kunt u verrekenen met de actuele stroomprijs. Zo komt u er achter hoeveel u op jaarbasis aan energie op de rekening bespaart. Dit bedrag deelt u door de totaalprijs aan kosten die u voor de investering hebt gemaakt en daaruit komt voort in hoeveel jaar u deze kosten eruit zult hebben op basis van de besparingsverwachting. Wanneer uw investering € 7.600,- was en uw besparing jaarlijks rond de € 800,-, dan kunt u verwachten dat u de kosten voor de zonnepanelen er in zo’n 9 à 10 jaar uit hebt.

offerte zonnepanelen

Offertes aanvragen

U kunt uiteraard zelf uitvogelen wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen en een berekening maken van de verwachte kosten. Echter kunnen zonnepanelen leveranciers hier u beter bij helpen. Zij stellen voor u offertes op waarin alles duidelijk en overzichtelijk staat uitgeschreven, zodat u direct weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Maak het uzelf gemakkelijk en vraag daarom eerst een offerte aan

Vraag nu gratis & vrijblijvend offertes in Amsterdam

Laat ons u helpen met het zoeken naar zonnepanelen.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Ik wilde graag zonnepanelen kopen. maar ik wist niet waar en hoe. 123zonnepanelen-vergelijken.nl heeft mij goed geholpen. Ik heb nu goede zonnepanelen voor een mooie prijs.

Marij Rinck

Eigenaar, Beter voor je lijf

Shares
Share This