Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje   Afhankelijk en objectief

 

Groen-vinkje   Snel en gemakkelijk

 

Groen-vinkje   Bespaar tot 40%  

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Hoog rendement zonnepanelen kopen

Wanneer u overstapt op een duurzame vorm van energiewinning door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, wilt u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement behalen. Het profijt dat u van uw zonnepanelen zult hebben, is terug te vinden in de besparing die u op jaarbasis op uw energierekening zult bemerken. Door vooraf voldoende informatie op te vragen en advies in te winnen, kunt u zonnepanelen deskundig laten installeren en zo uw rendement verhogen.

Hoog rendement zonnepanelen kopen

Offerte aanvragen voor optimalisering

Door een offerte aan te vragen, krijgt u precies inzichtelijk waar u allemaal aan moet denken voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen. In een offerte kan een zonnepanelen leverancier u tonen welke aspecten een rol spelen in het behalen van een hoog rendement. U doorloopt zo stapsgewijs alle opties en kunt zo een weloverwogen keuze maken. Door de juiste zonnepanelen te kiezen en de omstandigheden waarin deze geplaatst worden dusdanig ideaal te maken, zal dit u alleen maar meer opbrengst opleveren. In een offerte staat aangegeven welke mogelijkheden er zijn, in welke situatie deze het meeste rendement op zullen leveren en hoe hoog de investering zal uitvallen. Ook krijgt u inzichtelijk hoeveel u zult besparen en binnen hoeveel jaar u uw investering eruit zult hebben terugverdiend.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

Juiste zonnepanelen uitkiezen

Zonnepanelen zijn in verschillende maten en hoedanigheden aan te schaffen. U dient goed naar uw situatie te kijken om te kunnen bepalen welke zonnepanelen hierin het meest gaan opbrengen. U kunt zonnepanelen op basis van het materiaal uitkiezen, zeker als de uitstraling een belangrijke factor in uw besluitvorming speelt. Afhankelijk van het soort zonnepaneel dat u kiest, zal tevens de aanschafsprijs bepaald worden. Ook zijn er verschillen in het vermogen dat de zonnepanelen opleveren om energie uit zonlicht te halen. Dit kan van belang zijn wanneer de omgevingsfactoren niet direct optimaal blijken. U kunt dan alsnog een hoog rendement behalen met minder zonnepanelen. 

Hoger vermogen, hoger rendement

Het kan voorkomen dat u zonnepanelen op een dak wilt plaatsen waar niet heel veel zonlicht op valt. Dit is nadelig voor het rendement. U kunt dan kiezen voor zonnepanelen met een hoger vermogen. Hierdoor behaalt u alsnog een hoge opbrengst en kunt u voorzien in uw energieverbruik. Dit kan ook uitkomst bieden, wanneer u niet voldoende ruimte hebt op het dak van uw woning. U kunt dan kiezen voor minder zonnepanelen, maar door het hogere vermogen, behaalt u wederom alsnog voldoende rendement. Afhankelijk van uw situatie kunt u bekijken welke zonnepanelen het meeste opleveren

hoog rendement zonnepanelen

Juiste omvormer en schakelsysteem kiezen

Naast de juiste zonnepanelen is het tevens belangrijk om de juister bijkomstige onderdelen te koppelen. De omvormer, waarmee u stroom omzet in bruikbare energie, heeft net zo veel invloed op de uiteindelijke opbrengst als de kwaliteit aan zonnepanelen. De omvormer moet passen bij het systeem dat u installeert. U helpt hiermee het functioneren van de zonnepanelen te versterken. U kunt al snel zo’n 25% extra rendement hierdoor behalen. Ook het schakelsysteem is hierin doorslaggevend. Kiest u voor parallel of voor een serieschakeling? Er zijn zeker voordelen te bedenken voor beide, maar het hangt af van uw situatie welke voor u het hoogste rendement gaat behalen.

Shares
Share This