Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Zonnepanelen 350 Wp

Op de zonnepanelen markt zijn er verschillende soorten zonnepanelen. Deze panelen hebben ook weer verschillende hoogtes in Wp. Er zijn bijvoorbeeld 300, 350 en 400 Wp zonnepanelen Dit artikel gaat over de 350 wattpiek zonnepanelen.

Wat is Wattpiek (WP)?

Wattpiek (WP) staat voor  hoeveel stroom een zonnepaneel oplevert, onder bepaalde omstandigheden.  In Nederland brengt een zonnepaneel ongeveer 0,85 KwH per wattpiek op. Dit betekent dus als een gezin gemiddeld 2500 wp gebruikt per jaar, dat dit gezin ongeveer 2950 Wp aan zonnepanelen nodig heeft. In Nederland leveren de meeste zonnepanelen ongeveer 260/270 Wp op. De 350 wp zonnepanelen leveren dus bijzonder hoog.

3500 Wp zonnepanelen

Waarvan is de opbrengst van een 350 wattpiek zonnepaneel afhankelijk?

De opbrengst van de 350 wattpiek zonnepaneel is afhankelijk van veel factoren. De voornaamste factoren zijn de hellingshoek en de oppervlakte. U kunt het beste zonnepanelen plaatsen op het zuiden van uw dak met een hellingshoek van 35 graden. Dit is namelijk de meeste gunstige ligging voor zonnepanelen in Nederland. Ook op een plat dak kunt u het beste een hellingshoek van 35 graden aanhouden. Het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is wel duurder. De reden hiervan is dat er meer materiaal gebruikt moet worden om de juiste hellingshoek te kunnen realiseren.

Het soort zonnepaneel, de omvormer, het systeem, zoninstraling, onderhoudtoestand en de ventilatie hebben ook invloed op de opbrengst.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

Wat is de Prijs van 350 wattpiek zonnepanelen?

De 350 wattpiek zonnepanelen zijn duurder dan de gemiddelde zonnepanelen die ongeveer 260/270 wp opleveren. Voor een zonnepaneel van 260/270 wp betaalt u ongeveer tussen de 200 en 300 euro.  Voor de 350 wp zonnepanelen betaalt u ongeveer tussen de 300 en 500 euro. Dit betekent dat de 350 wp zonnepanelen naar verhouding duurder zijn dan de 260/270 wp zonnepanelen.  Wij zullen een voorbeeld geven. Als u een opbrengst wilt hebben van 4200 Wp, heeft u zestien zonnepanelen nodig. (3200 – 4800 euro). Als u kiest voor de 350 wp zonnepanelen, heeft u er 12 panelen nodig. (3600-6000 euro). Vaak zijn de overige kosten zoals de omvormer ook duurder bij de zonnepaneel van 350 wp.

350 wattpiek zonnepanelen prijs

Wat zijn de voor- en nadelen van 350 Wp zonnepanelen?

Het grootste voordeel van 350 wp zonnepanelen is dat het hoge kwaliteit zonnepanelen zijn. Een ander voordeel is dat deze zonnepanelen vaak een langere garantie hebben dan de 260/270 wp zonnepanelen.

Als er gekeken wordt naar de opbrengst en de kosten zijn de 260/270 wp zonnepanelen voordeliger. Daarom worden deze zonnepanelen het meest gebruikt. Ze leveren per zonnepaneel minder Wp op, maar leveren deze stroom op met goedkopere technieken. Indien u op uw dak te weinig ruimte heeft om zonnepanelen te plaatsen, is het verstandiger om te kiezen voor de 350 wp zonnepanelen. De kosten zijn hoger, maar ze leveren wel meer op per vierkante meter.

Zonnepanelen Installateur

Bent u op zoek naar een zonnepanelen installateur? Het is belangrijk dat hij vakbekwaam is. Het is erg belangrijk dat de zonnepanelen op de juiste manier worden geinstalleerd. Dit zorgt er namelijk voor dat u de maximale stroomopbrengst krijgt, dat er geen schade aan uw dak ontstaat of dat ze vroegtijdig kapot gaan. Onze zonepanelen installateurs worden door ons en door onze klanten beoordeeld op kwaliteit.

zonnepanelen installateur kwaliteit

Zonnepanelen vergelijken

Door het vergelijken van zonnepanelen kunt u tot 40% besparen. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten merken op de markt met verschillende kwaliteiten. Om een z’n hoog mogelijk rendement te behalen is het belangrijk dat u de juiste koopt en dat ze goed zijn geïnstalleerd. Wij als vergelijkingssite helpen u met het zoeken naar de beste zonnepanelen.

zonnepanelen vergelijken

Offertes zonnepanelen

Als u gratis en vrijblijvend offertes van zonnepanelen wilt aanvragen, kunt u gebruik maken van 123zonnepanelenvergelijken.nl en uw gegevens hier achterlaten. Uw gegevens worden naar maximaal 4 verschillende installateurs gestuurd. Vraag aan deze installateurs een telefonisch adviesgesprek of nodig deze installateurs uit voor een persoonlijk gesprek bij u thuis en vraag om een passende offerte.

Shares
Share This