Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Sharp zonnepanelen

Sharp zonnepanelen of Sharp Solar een van de eerste zonne-energiespecialisten heeft Sharp sinds 1959 cruciaal pionierswerk verricht op het gebied van industrieel gebruik van zonne-energie. Met haar eigen milieuverantwoordelijkheid in het achterhoofd is Sharp wereldwijd de drijvende kracht achter het onderzoek naar en de ontwikkeling van een intensiever gebruik van zonne-energie. Sharp zonnepanelen worden ook in Nederland vaak geïnstalleerd.

Sharp zonnepanelen

Sharp zonnepanelen 50 jaar betrouwbaar

Sharp zonnepanelen worden al meer dan 50 jaar toegepast voor satellieten, vuurtorens, openbare gebouwen of woonhuizen. Meer dan één op de vier Sharp zonnepanelen die wereldwijd zijn geïnstalleerd, is geproduceerd door Sharp. Achter deze enorme productie staan vijf productielocaties in Japan, de Verenigde Staten en Europa, die in 2008 een gecombineerde productiecapaciteit van bijna 480 MW hadden (Huidige productiecapaciteit is ongeveer 160 MW per jaar). Hiermee is Sharp een van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van zonnecellen.

De grondslag van deze ambitieuze inspanningen wordt gevormd door Sharp’s sterke betrokkenheid bij het milieu. Sharp Corporation besteedt bijzonder veel aandacht aan het ontwerpen van goed recyclebare producten, terwijl wij tegelijkertijd innovatieve recyclingtechnieken aanmoedigen.

Deze betrokkenheid blijkt ook duidelijk bij de productie van zonnecellen/panelen. Sharp is de eerste fabrikant ter wereld die recycling van fotovoltaïsche modules aanbiedt zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden.Sharp heeft de exploitatie van hernieuwbare energie al vanaf een vroeg stadium gesteund: lang voordat het grote publiek zich bewust werd van het broeikaseffect en berekeningen voorspelden dat de wereldwijde voorraden aan fossiele brandstoffen spoedig uitgeput zouden zijn. Alleen al de energie opwekking-systemen op zonne-energie stoten tussen nu en 2020 elk jaar meer dan 180 miljoen ton CO2 uit. Volgens een commissie van de Duitse Bondsdag kan de CO2-uitstoot in het jaar 2050 met meer dan 85 % zijn gereduceerd.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

De energiebalans van een zonnecel is positief. Het duurt ongeveer twee jaar voordat de voor de productie benodigde energie weer wordt hersteld. Bovendien zal deze periode, dankzij de snelle vooruitgang in de ontwikkelingen, steeds verder worden ingekort.

Al deze zaken zijn voor Sharp reden genoeg om te blijven investeren in het uitbreiden van de productiecapaciteit en om bronnen beschikbaar te stellen voor de ontwikkeling van nieuwe, super efficiënte modules. Ook blijft Sharp investeren in onderzoek naar innovatieve technologieën waarmee nieuwe toepassingen voor zonnecellen kunnen worden gevonden.
Afhankelijk van de soort en omvang van het geïnstalleerde systeem wordt toelevering van energie aan het openbare elektriciteitsnet vergoed.

investeren in zonnepanelen

Garanties op Sharp zonnepanelen

  • 10 jaar garantie op 90% van het vermogen van de panelen
  • 25 jaar garantie op 80% van het vermogen van de panelen
  • Ontwerp met 3 contactrails verhoogt betrouwbaarheid en vermindert serieweerstand voor een hogere vulfactor
  • Module geheel gecertificeerd om sneeuwdruk (5400 Pascal) te weerstaan
  • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • IEC 61701 (Salt Mist severity levels 1 & 6), IEC 60068-2-68
  • Geproduceerd in ISO 9001 en 14001 gecertificeerde fabrieken
Shares
Share This