Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

REC zonnepanelen

REC zonnepanelen, een toonaangevende fabrikant van wafers, cellen en zonnepanelen voor zonne-energie en exploiteert een geïntegreerde productiefaciliteit in Tuas, Singapore. Bij deze faciliteit, wordt polysilicium  geconverteerd naar  zonnecellen om zonnepanelen te maken.

REC zonnepanelen oftewel REC SOLAR is opgericht in 1994. Het bedrijf is opgericht als een gespecialiseerde producent van Multi kristallijn  cellen voor de PV-industrie onder de naam ScanWafer AS. REC begon met celproductie op hele  kleine schaal in Narvik, Noorwegen en zonnepanelen productie in Glava, Zweden, beide in 2002. REC zonnepanelen kenmerken zich door hoge prestaties en worden wereldwijd verkocht en staan bekend om  hoogste kwaliteitsnormen en stabiele vermogen gedurende de levensduur van het product.

rec zonnepanelen
Proces efficiëntie en een verhoogde focus op de behoeften van de eindgebruiker zijn de belangrijkste uitdagingen in het toenemende segment van de zonne-industrie. REC zonnepanelen worden dus uitsluitend als polykristalijn en nu met de nieuwe Twin peak modellen vervaardigd. Het bedrijf bouwt voort op de upstream omvang en industrie expertise, met de focus op hoge kwaliteit van productie en in hoge mate geautomatiseerde productie lijnen. REC maakt zonnepanelen met zonnecellen gemaakt van silicium, omdat zij vinden dat dit de beste manier is van elektriciteit genereren uit zonlicht. De algehele prestaties geleverd door silicium zonnecellen  overtreft aanzienlijk dat van concurrent.Premium zonnepanelen met superieure prestaties.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

REC Solar twinPeak series

REC TwinPeak  zonnepanelen zijn voorzien van een innovatiefdesign met hoog efficiëntie en vermogen, waardoor meer energie valt te te halen met minder ruimte gebruik voor de installatie.

Gecombineerd met toonaangevende productkwaliteit en debetrouwbaarheid van een sterke en gevestigde Europees merk, zijnREC TwinPeak panelen ideaal voor residentiële en commerciëledaken wereldwijd.

Garanties op REC zonnepanelen

  • 10 jaar garantie op 90% van het vermogen van de panelen
  • 25 jaar garantie op 80% van het vermogen van de panelen
  • Ontwerp met 3 contactrails verhoogt betrouwbaarheid, verlaagde serie-weerstand en  een hogere vulfactor
  • Module geheel gecertificeerd om sneeuwdruk (5400 Pascal) te weerstaan
  • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
  • IEC 61215 getest en gecertificeerd
  • IEC 61701 (Salt Mist severity levels 1 & 6), IEC 60068-2-68
  • Geproduceerd in ISO 9001 en 14001 gecertificeerde fabrieken
Shares
Share This