Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

SolarEdge omvormers

SolarEdge is marktleider in PV stroomoptimalisatie met wereldwijd meer dan 2 miljoen Solaredge optimizers geïnstalleerd in meer dan 45 landen. De optimizers -verbonden met de panelen- zijn in staat om meer energie met uw systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. Dit levert een hoger rendement.

SolarEdge omvormers

Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Schaduw of vervuiling op één paneel heeft namelijk geen effect op de andere panelen. Andere grote voordelen van het SolarEdge systeem zijn:

 • Optimale energieopbrengst: Toepassing van het SolarEdge systeem leidt, door middel van MPPT op module niveau, in vrijwel iedere situatie tot een optimale energie-opbrengst. Hierdoor is de terugverdientijd veelal korter en wordt een hoger rendement op de investering behaald.
 • Onderhoud: Het systeem garandeert kosteneffectief onderhoud door het monitoren van systeemprestatie op moduleniveau en probleemoplossing op afstand.  Het  systeem faciliteert automatische waarschuwingen in geval van systeemproblemen en biedt een (mobiel) webportaal met virtuele presentaties van het complete systeem.
 • Ontwerp: Het systeem maakt maximale benutting van ruimte mogelijk met een minimale ontwerptijd. Verschillende typen zonnepanelen van verschillende vermogensklassen kunnen in verschillende oriëntatie en helling worden toegepast in één enkele string.
 • Veiligheid: Het systeem garandeert automatische uitschakeling van de gelijkstroom van elk paneel gedurende installatie, onderhoud en in geval van nood.

SolarEdge biedt een compleet, flexibel en veilig systeem, met standaard 25 jaar garantie op optimizers en 12 jaar garantie op omvormers. Het optimizer systeem is alleen geschikt voor zonne-energiesystemen bestaande uit minimaal 8 zonnepanelen.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

SolarEdge optimizers voor elk soort en type paneel

SolarEdge is voor vele type en merken panelen geschikt. Ook voor de zogenaamde thin-film panelen.

De voordelen van SolarEgde omvormers

 • Uiterst betrouwbaar en hoog rendement
 • Service in Nederland
 • Perfect voor schaduw op het dak een hoog rendement tot 98%
 • Voor zowel kleine tot zeer grote systemen toepasbaar
 • Monitoring via interface en per paneel
 • Zeer stille werking
 • 12 jaar garantie op omvormers en 25 jaar op optimizers
Shares
Share This