Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

SMA Benelux omvormers

SMA Solar Technology AG is een wereldleider op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers. Het bedrijf is in 1981 opgericht in Duitsland. Het heeft kantoren in 22 landen, verdeeld over vier continenten. SMA solar heeft een ruim assortiment aan producten en levert over de hele wereld passende omvormers voor alle soorten panelen met diverse capaciteiten.

SMA Benelux is het service en verkoop punt voor de Benelux. SMA omvormers zijn door de jaren de meest en best verkochte omvormers over de hele Wereld.

SMA Benelux verkoopt omvormers voor reguliere en grootschalige projecten. De omvormers van SMA solar zijn de meest betrouwbare ter wereld. Ook de Nederlands- talige service en helpdesk van SMA Benelux is een must bij alle problemen welke kunnen optreden tijdens of na een installatie.

sma-benelux zonnepanelen

SMA Benelux biedt omvormers afgestemd op de Nederlandse markt

De voordelen van SMA omvormers:

  • Uiterst betrouwbaar en hoog rendement.
  • Uitstekende service door SMA Benelux
  • Zonder schaduw op het dak een hoog rendement tot 98%
  • Voor zowel kleine tot zeer grote systemen toepasbaar.
  • Monitoring via portal en online
  • Zeer stille werking

Punt van aandacht.

SMA solar omvormers moeten ten alle tijden gebruikt worden met  zonnepanelen van 1 merk en type. Ook moeten alle panelen  welke aangesloten zijn op een MPP ingang in de zelfde richting staan en onder de zelfde hoek. Een SMA Solar omvormer met 2 mpp trackers kan dus ook gebruikt worden voor een oost west opstelling.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

SMA modellen 1 en 3 fase.

De Sunny Boy is een 1 fase omvormer voor kleinere systemen tot 5 kW. De omvormers uit deze serie bieden eersteklas rendementen en zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en betrouwbaar. Leverbaar met en zonder transformator.

De Sunny Mini Central is eveneens een 1 fase omvormer en bedoeld voor middelgrote PV installaties,  tot 11 kW. Deze serie omvormers bieden top rendementen van 98% en hebben een gunstige specifieke prijs. Dit houdt in dat de terugverdientijd korter wordt.

De Sunny Tripower is een drie fase omvormer voor grotere PV installaties.

Shares
Share This