Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

JA Solar zonnepanelen

JA Solar gepassioneerd over innovatie, kwaliteit en klantenservice.
JA Solar  Co., Ltd. is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige zonne-energie producten die zonlicht in elektriciteit voor residentiële, commerciële en- grootschalige elektriciteitsproductie omzetten. Het bedrijf is toegewijd aan het ontwikkelen en de wereld te voorzien van schone en hernieuwbare energie om de energietekorten te verlichten, evenals het menselijke effect op het milieu.
Rendement zonnepanelen
JA Solar werd opgericht op 18 mei 2005, en was beursgenoteerd op de NASDAQ (NASDAQ: JASO) op 7 februari 2007. Tegen 2010, had JA Solar zich stevig  gevestigd als leider in solar cel productie en verzendingen. Het bedrijf verscheept 1.7 GW in de loop van 2012, een stijging van 0,4% van de 1.69 GW verzonden in 2011.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

JA Solar een grootschalige productie en High-Tech R & D Center

Met geavanceerde productieapparatuur,  heeft JA Solar een jaarlijkse productiecapaciteit van 2,5 G W aan zonnecellen, een jaarlijkse productiecapaciteit van de module voor 1.8 GW, en een jaarlijkse wafer productiecapaciteit van 1.0 GW. Met een selectief geoptimaliseerde verticale integratiemodel omvatten JA productiefaciliteiten de gehele fotovoltaïsche PV componenten inclusief in Wafers, hosties, cellen, modules en uitgebreide PV-systeem-project ontwikkelingsdiensten.

Met de state-of-the-art onderzoek en de ontwikkeling van het bedrijf centraal, ontwikkelt JA Solar R & D team  baanbrekende technologieën, alsmede nieuwe productietechnieken en een aanzienlijk daling van de productiekosten. Tegelijk verbeterd  de efficiëntie van zonnecellen in volumeproductie. JA Solar richt zich op verbetering van haar unieke module assemblage proces en cel fabricage technologie met behoud van consequent lage cel-naar-module stroomuitval om de volledige voordelen van geavanceerde cel efficiencyverbeteringen te bevoordelen.

JA Solar R & D-team heeft zich ertoe verbonden het onderzoek en de ontwikkeling van de volgende generatie PV technologieën te PV module kosten verder te verminderen en energie conversie-efficiëntie aanzienlijk te verbeteren, en te handhaven van onze leidende positie in de markt in termen van economische efficiëntie en milieubescherming.

Ervaren managementteam

JA Solar managementteam bestaat uit doorgewinterde internationale professionals die actief promoten van het bedrijf wereldwijd met een visie van het maken van JA Solar de toonaangevende leverancier van zonne-producten aan de snel groeiende wereldmarkt voor hernieuwbare energie.

ja solar zonnepaneel zwart

A SOLAR Wereldwijde verkoopnetwerk

Met haar thuisbasis in Shanghai, China, heeft JA Solar een global sales en marketing voetafdruk, met een netwerk van verkoopkantoren in belangrijke markten. Deze omvatten ons hoofdkwartier van het bedrijf in Silicon Valley (Californië) het Europese kantoor in München, Duitsland en Japan kantoor in Tokyo.

Kernwaarden

JA Solar streeft naar het creëren van duurzame waarde door het produceren van hoge kwaliteit zonne-energie producten en technologieën die efficiënt en economisch zonlicht benutten. JA Solar kernwaarden zijn integriteit, een meedogenloze nadruk op kwaliteit en een passie voor teamwork.

JA percium zonnepanelen

De nieuwste JA Percium zonnepanelen met een vermogen van max 285 Wp zijn bij uitstek geschikt voor meer vermogen op minder dak. Zeker als uw dak in verhouding te klein is om het gewenste vermogen kwijt te kunnen.

zonnepanelen bedrijf

Certificatie

 • IEC 61215, IEC 61730-1/-2, IEC 61701
 • DLG-FokusTest ammoniakbestendigheid
 • ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
 • UL 1703

Garanties

 • 10 jaar garantie op 90% van het vermogen van de panelen
 • 25 jaar garantie op 80,2% van het vermogen van de panelen
 • Ontwerp met 3 contactrails verhoogt betrouwbaarheid en vermindert serieweerstand voor een hogere vulfactor
 • Module geheel gecertificeerd om sneeuwdruk (5400 Pascal) te weerstaan
 • IEC 61730 Klasse A voor systeemspanning tot 1000V
 • IEC 61215 getest en gecertificeerd
 • IEC 627162 PfG 1917/05.11
 • IEC 61701
 • DIN EN 60068-2-68 LC2
 • MCS BBA 0016
 • Geproduceerd in ISO 9001 en 14001 gecertificeerde fabrieken

Recycling van panelen gewaarborgd middels deelname aan PV-Cycle.

Shares
Share This