Zonnepanelen vergelijken

Groen-vinkje

  Vrijblijvend en gratis

Groen-vinkje

  Afhankelijk en objectief

Groen-vinkje

  Snel en gemakkelijk

Groen-vinkje

  Bespaar tot 40%

 

Vraag gratis en vrijblijvend offertes

Offerte zonnepanelen voorbeeld

Voordat u zonnepanelen aanschaft, kunt u het beste eerst een offerte aanvragen. Hierin staat precies omschreven wat u kunt verwachten en of er nog aandachtspunten zijn die het gebruik van zonnepanelen bemoeilijken. U krijgt namelijk te maken met tal van factoren die invloed uitoefenen op het resultaat aan rendement dat met zonnepanelen te behalen valt. Door u goed te laten informeren naar de mogelijkheden om het functioneren te optimaliseren, weet u zeker dat u kunt rekenen op goede resultaten door uw investering.

Offerte zonnepanelen voorbeeld

Inhoud van offerte zonnepanelen

In een offerte staat omschreven wat de kosten zijn voor zonnepanelen. Aangezien u kunt kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen, zult u ook verschillende prijzen treffen voor elk afzonderlijke soort. De offerte zal zich richten op de gegevens over de zonnepanelen en de installatie. Zo krijgt u informatie over de gegevens met betrekking tot het dak, waarbij u wordt gewezen op de factoren die hierin een rol spelen. Ook is er informatie over de energieopbrengst en kosten die voor de installatie worden gerekend. 

Gegevens voor het dak

U zult moeten bekijken of het dak waarop u de zonnepanelen wilt installeren, wel geschikt is. De ligging en locatie van het dak zijn medebepalend voor de uiteindelijke opbrengst die de zonnepanelen zullen gaan leveren. Hebt een dak dat meer in de schaduw staat, dan zal dit nadelig zijn voor de opbrengst. Er zal minder zonlicht kunnen worden omgezet naar bruikbare energie, waardoor u minder zult kunnen besparen op de energierekening. Een schuin dak is tevens handiger dan een plat dak, omdat de zonnepanelen minder schaduw zullen werpen op elkaar. Bij een plat dak moet u de zonnepanelen strategisch kunnen plaatsen en mogelijk het aantal moeten aanpassen aan de omstandigheden. Ook dit kan invloed hebben op het uiteindelijke rendement.

Op zoek naar zonnepanelen?

Bent u op zoek naar zonnepanelen? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes bij onze zonnepanelen specialisten

Energieopbrengst

Voor de energieopbrengst zult u moeten bepalen hoe hoog uw energieverbruik is. In de offerte zal dan worden aangegeven hoeveel energie er nodig zal zijn uit de zonnepanelen en hoeveel zonnepanelen u hiervoor waarschijnlijk nodig zult hebben. In combinatie met de omstandigheden uit uw omgeving, kunt u nog kiezen voor meer of minder zonnepanelen. De gevolgen van dergelijke keuzes zal ook in de offerte worden uitgeschreven. Zo krijgt u een volledig beeld van alle bijkomstigheden waarmee u rekening zult moeten houden bij aanschaf van zonnepanelen.

Kosten voor installatie

Om de kosten te drukken, kunt u er natuurlijk voor kiezen om zonnepanelen zelf te installeren. Echter zult u bemerken dat een deskundige installatie bijdraagt aan een hoger rendement. Dit is uiteraard waar het allemaal voor te doen is. In de offerte kan precies worden aangegeven wat de voordelen zijn van installatie door een erkend zonnepanelen leverancier en wat het u aan opbrengst zal gaan opleveren. 

Kosten voor installatie

Offerte voor overzicht

Door de offerte te laten opstellen op basis van een adviesgesprek, kan duidelijk worden voorgelegd wat u in uw situatie kunt verwachten. In een offerte wordt precies omschreven hoeveel zonnepanelen gunstig zullen zijn en hoeveel het u gaat opleveren en kosten

Shares
Share This